5. toukokuuta 2019

Kauraproteiinivohvelit

Niin kuin yleensä aina, tälläkin kertaa bongasin jostakin facebookin syövereistä ihanan näköisiä vohveleita. Jonkun aikaa ohjetta katsellessani päätin muokata sitä hieman ja aloin testaillla. Esimmäinen testikappale meni ihan pipariksi, koska vohveleista tuli kaikkea muutakuin hyviä. Pääni sauhutessa päätin, että periksi ei anneta. Ja niinpä jo toinen versio oli parempi ja vohveleista tuli syötäviä.

Miksi yritän tehdä kaikista aina terveellisiä vaihtoehtoja? Tätä minulta kysytään usein ja olen paljon miettinyt tätä kysymystä. Jokunen viikko sitten, kun pidin tankkauspäivää ja söin paljon erillaisia hiilihydraatin lähteitä ja karkkia, oli oloni illalla aivan kamala. Meinasin oksentaa ja mahani oli turvoksissa kuin rantapallo. Tulin silloin siihen tulokseen, etten syö koskaan karkkia tai nopeita hiilihydraatteja. Ja siinä olen ainakin vielä pysynyt.

Jos ja kun herkuttelen, haluan tehdä sen kunnolla. Haluan myös sen jälkeisen oloni olevan hyvä. En voi sietää pöhötystä ja ahdistavaa olotilaa kropassani. Olen siis opetellut muokkaamaan herkuistani hyviä, mutta kuitenki terveellisiä ja sellaisia, jotka tekevät minulle hyvää. Haluan usein syödä puhtaasti ja ravitsevasti. Pyrin välttämään turhia sokereita ne eivät myöskään käy iholleni vaan se alkaa myös kukkimaan. Niinpä sen takia haluan jakaa hyvänolon lähteeni myös teille.

  
Kauraproteiinivohvelit

1 kananmuna
1 dl kaurajauhoa tai jauhettuja kaurahiutaleita
1-2 tl vaahterasiirappia
1/5 tl leivinjauhetta
1/5 tl suolaa
nesteeksi kauramaitoa ja vettä niin, että taikinasta tulee juokseva ja helposti paistettava.
Laita vohvelipannulle kooköljyä ja paista. 

Nauti marjojen kera.

Muistakaa käyttää Fastin koodi hyväksenne, kun tilaatte tuotteita. Koodilla KK2019 siis -10% tilauksesta ja koodi on voimassa koko tämän vuoden ja se ei ole kertakäyttöinen.

Maukasta päivän jatkoa.

XxX Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti