22. toukokuuta 2019

Etävalmennus on mahdollisuus, joka unohdetaan

Monesti personal training mielletään valmennukseksi, joka tarkoittaa yhteistreenejä valmentajan kanssa. Usein asia onkin niin, mutta on olemassa myös paljon muita mahdollisuuksia toteuttaa valmennuksia. Nettivalmennukset ovat olleet pitkään jo hyvin suosittuja, niitä saa suhteellisen edeulliseen hintaan ja ne eivät ole kestoltaan pitkiä. Ne sopivat monelle ja antavat tarvittavat tiedot ja mahdollisuudet elämäntapamuutoksiin. Kaikille siellä olevat ohjeet eivät kutenkaan sovellu ja kaivattaisiin hieman yksilöllisempää tietoa ja valmennusta.

Etävälmennus eroaa muista nettivalmennuksista sillä, että se on vain sinulle räätälöity ja valmentaja on siellä vain sinua varten. Toki hinta on hieman kalliimpi kuin sellaisessa, jossa haetaan monta valmennettavaa yhden sijasta. Miksi sitten etävalmenuksia tehdään vähän? Tai minulla ainakin on todella vähän asiakkaita, jotka haluavat etävalmennuksen. Luultavasti yksi syy siihen on ettei sellaisesta mahdollisuudesta edes tiedetä. Monet saattavat ajatella, että olisi todella kiva päästä Sannan valmennukseen tai sen tyyli olisi juuri minulle sopiva, mutta asun niin kaukana. Se ei ole este hyvälle ja toimivalle asiakassuhteelle. Tänä päivänä mahdollisuuksia on paljon, niitä käytetään hyödyksi vain todella vähän.

Minulla esimerkiksi on käytössä Traineron valmennusalusta, jolla hoidan kaikkien asiakkaideni valmennuksen. Tarkoitan tällä nyt lähinnä treenien ja ravinnon osalta. Toki sinne laitan kaiken valmennukseen tulevan materiaalin ja siellä toimii reaaliaikainen chatti. Treeniohjelmat tulevat kaikki video-ohjauksella, ravinto-ohjelma puolestaan laskee aivan kaiken asiakaalle näkyviin. Sinne voi jakaa kuvia, videoita ja aivan kaikkea mitä vaan keksii. Kaikki materiaalit jäävät asiakkaalle iäksi käyttöön ja sinne voi kätevästi lisätä omia aktiviteettejä. Myös kaikenlainen kunnon seuranta saadaan sinne.

Skype on yksi tämän päivän loistava mahdollisuus hoitaa valmennuksen ns. tapaamisia. Se on yksi yleistyvimmistä muodoista, joka on käytössä etävalmennuksien kanssa. Sen avulla voidaan helposti käydä läpi asioita, jotka valmennuksissa mietityttää ja esim. vaikka treenata yhdessä kotona. 



Minä koen etävalmennukset tulevaisuuden juttuna, ihmisillä on kamala kiire nykyään ja yhteistä aikaa on vaikea löytää. Etävalmennus palvelee kiireistä ihmistä siinä, että hän voi treenata aina omalle aikataululleen mahdollisella tavalla, suunnitella päivänsä omien menojensa mukaan. Valmentajan kanssa kuulumisten vaihtaminen onnistuu varmasti, koska se ei ole aikaan sidottua. Minulla on päivässä aika jolloin olen tavoitettavissa 9-17 ja sen ajan puitteissa vastaan aina asiakkaan kysymyksiin.

Jos sinulla on jossakin päin suomea valmentaja, jonka valmennukseen haluaisit, kysy ihmeessä, onko hänellä mahdollisuutta etävalmennukseen. Jos haluaisit treenata minun kanssani, niin ota rohkeasti yhteyttä. Etävalmenuksen hinta on alkaen 85 € kuukaudessa.  Hinta vaihtelee hieman valmennuksen laajuuden mukaan. Pelkät treenit ja konsultointi ovat tietenkin halvemmat, kuin paketti johon kuuluu myös ravintovalmennus. Jokaiselle kattavan valmennuspaketin ottavalle kuuluu tietoiskuja, reseptejä ja extratreenejä.

Ihanaa viikkoa sinulle.

XxX Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti