11. helmikuuta 2023

Rikkinäinen sarana, siitä se idea sitten lähti.

 Ne jotka minut tuntee, niin osaavat jo melkein arvata mitä on tapahtunut. Kysymyksessä on siis meidän keittiön kaapissa oleva sarana, jonka hidastus mekanismi oli mennyt rikki. Siitä se ajatus sitten lähti ja pian huomasin, että meillä istuu keittiö suunnittelija. Aikomuksena oli vaan hommata uusi sarana, mutta meidän kylälle oli perustettu omega-keittiöden toimipiste, missä toimi suunnittelija. Kaunis ajatukseni oli vaan hieman keskustella, miten keittiötämme voisi hieman päivittää. 


Keittiössä ei siis todellakaan ollut mitään muuta akuuttia korjattavaa kuin se yksi sarana ja liesituuletin jossa ei palanut valot. Hetken aikaa kahviteltuamme sovimme, että teemme kustannusarvion kaappien ovien uusimisesta ja uudesta liedestä, jossa on tuuletin samassa. Kävimme sivusilmällä myös vilkaisemassa WC- tiloja, joiden päivittämisestä myös olin haaveillut. Sitten vaan odottelin kuvien valmistumista ja hinta arvioita. 

Eikä mennyt aikaakaan, kun istuin toimistolla valitsemassa uusiin kaapin oviin vetimiä. Ja tietysti siinä samalla näin sokkeli valot, jotka kävisivät meille paremmin kuin hyvin. Pieni pintaremontti paisui kuin pullataikina ja itseänikin alkoi jo hirvittää. Olin kuitenkin nähnyt jo sen minkä voisin saada, joten paluuta ei enää ollut. Muutaman yön mietittyäni tein päätöksen. Keittiö ja WC remontti tulisi ja sen suunnitelman mukaan mikä oltiin yhdessä suunnittelijan kanssa tehty.

Raha on usein se mikä estää monella asioiden maaliin saattamiseen, mutta onneksi tänä päivänä on paljon mahdollisuuksia mistä rahoitusta voi kysyä.  Ja mikä parasta on olemassa myös tahoja, jotka kilpailuttaa lainat vielä puolestasi, niin saat varmasti edullisimman vaihtoehdon kaikista tarjolla olevista. Sortter esimerkiksi kilpailuttaa lainat puolestasi. Saat valita itse sopivan laina määrän 1000€- 60000 € asti. Helpoksi tämän tekee se, että sinun ei tarvitse muutakuin täyttää lainahakemus ja valita tulleista tarjouksista paras. Laitan tähän teille vielä suoran linkin josta pääsette tekemään lainahakemusta. sortter.fi/remonttilaina 

Nyt kun keittiömme on ollut valmis jo vähän reilun kuukauden voin rehellisesti kertoa, että rakastun siihen joka päivä uudelleen. Se on minun näköiseni ja vastaa täysin minun käyttötarkoitustani. Keittiö on kuitenkin kodin sydän ja kun se toimii kaikki toimii. Varsinkin jos tykkää viettää siellä yhtä paljon aikaa kuin minä. Keittiö on valoisa, liesi on täydellinen, välitilassa komeilee minun oma ottama kuva kesän auringon laskusta oman mökin terassilta. Vaikka meilläkään muutokset eivät olleet suuria tekivät minut hyvin onnelliseksi.WC päivitettiin myös ja siitäkin tuli parempi kuin osasin edes odottaa. Vessa koki suurimman muutoksen, koska sinne vaihdettiin kaikki kalusteet. Vessa sai uuden vaaleamman ilmeen ja minusta aivan tuntuu kuin se olisi suurentunut paljonkin. Vaikka remontti oli hinnakas niin tekisin sen oitis uudestaan, koska tämä on kotini ja vietän täällä suurimman osan päivästäni. Jos sinulla on yhtään haaveena tehdä remonttia, mutta raha mietityttää niin täytä lainahakemus, katso millaisia tarjouksia saat, se ei vielä maksa mitään, mutta voi yllättää sinut positiivisesti. Jos löydät juuri sinulle sopivan rahoituksen niin sitten vaan rohkeasti remontti puuhiin.


Ihanaa päivää juuri sinulle.

XxX Sanna

Teksti tehty yhteistyössä Sortterin kanssa.

Kuvat; Saija Heinämäki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti