20. lokakuuta 2019

Top 3 asiat, jotka tekevät minut onnelliseksi

1. Koti ja Perhe


Minusta on tullut viime vuosina oikea kotikissa. En olisi missään niin mieluusti kuin kotona. Vaikka en olekaan mikään syksy ihminen niin rakastan iltoja jolloin saan laittaa kynttilöihin sekä takkaan tulen ja istua sohvalla ihailemassa minun kaunista kotiani. Olen oppinut viihtymään kotona myös yksin ja rauha onkin se mistä saan eniten voimaa nykyään. Perhe on ollut minulle aina todella tärkeää, olen valmis tekemään sen eteen kaiken mahdollisen, jotta saan perheenjäseneni pysymään onnellisina. Kaikista hienointa on seurata miten minun omista pienistä tytöistä kasvaa pikkuhiljaa oikeita neitejä. Rakastan olla heidän kanssaan ja pyrinkin viettämään kaiken mahdollisen ajan tyttöjen kanssa. Tämä yrittäjän hektinen arki heittää siihen välillä oman haasteensa, mutta onneksi siihen pystyy itse vaikuttamaan. Perheen yhteiset hetket ovatkin minulle tärkeitä ja pyrimme järjestämään sitä mahdollisimman paljon. Meillä on joka päivä yhteinen ruokailuhetki, mistä ei anneta jälkeen, muuta kuin ihan pakon edestä. Perheen merkitys on kasvanut minun elämässäni paljon lasten myötä ja viime vuosina olen huomannut, kuinka korvaamaton voimavara se on.

2. Kemikaaliton elämä


Olen viimeisen vuoden aikana vaihtanut meidän perheen kaikki päivittäiset puhdistusaineet kemikaalittomiin. Samalla olen päivittänyt myös shampoot, suihkusaippuat ja kaikki ihonhoitotuotteet sekä rasvat luonnonmukaisiin ja täysin kemikaalittomiin. Siihen ajatuksen sain vanhemmalta tyttäreltäni, joka kyseenalaisti minun pesuainevalintani. Olen enemmän kuin kiitollinen hänelle siitä. Young Living on meidän perheen uusi puhtaamman arjen tarjoaja. Olen enemmän kuin koukussa heidän tuotteisiinsa, on hienoa voida luottaa siihen, että tuotteet ovat eettisesti tuotettuja ja varmasti luonnonmukaisia ja puhtaita. Minulla ja monella muullakin naisella on varmaan tapana aloittaa aamu jos jonkinlaisella kasvo-ja vartalovoiteella, ja monilla muilla kemikaaleilla. Olen jostakin lukenut, että moni ihminen laittaa itseensä jopa yli 500 kemikaalia ennen aamupalaa ja se on paljon se. 

Jos ajattelet kemikaaleja yleensä, niin niiden haittavaikutuksia on monia. Monet eivät ajattele sitä, että ne imeytyvät ihon lävitse meihin tai astioiden välityksellä kun pesemme niitä monilla erilaisilla vahvoilla pesuaineilla. Suoliston hyvinvointi on monesti myös yhteyksissä ihmisten kemikaalikuormmiin. Minä olen vaihtanut myös omat ihonhoitotuotteeni luonnon mukaisiin ja ihoni voi kyllä todella hyvin. Olen sen verran pöhlö, että saan hyvän mielen, kun pystyn itse valmistamaan oman kasvorasvani, pyykinpesuainetta sekä astianpesukoneaineen. Suosittelen vahvasti kaikille.

3. Ystävät ja työ


Ystävät ovat ihmisen elämän suola. Hyviä ystäviä ihmiselle tulee läpi elämän, mutta minä olen sitä mieltä, että muutama heistä nousee ylitse muiden. Hyvät ystävät ovat juuri niitä, jotka ovat aina, vaikka yhteydenpito olisi välillä vähän vähäisempääkin. Tai eivät hylkää silloin jos elämässä on vähän vaikeaa. Minulla on tosi ystäviä elämässäni kolme, he ovat olleet sitä pitkään ja tiedän, että he pysyvät jatkossakin. Toki ihmisellä voi olla enemmänkin ystäviä niin minullakin on. Osan kanssa elämä on vaan erilaista, en esimerkiksi kerron kaikille kaikkea. Senkin virheen olen joskus elämässäni tehnyt ja maksanut siitä suuren hinnan. Elämä opettaa tässäkin asiassa.

Työ on juuri tällä hetkellä sellaista mistä nautin joka solullani. Saan tehdä töitä erilaiset ihmisten kanssa, auttaa heidän elämäntapamuutoksessa. Olen saanut työni kautta myös paljon hienoja ihmisiä elämääni, tavannut aitoja ja rohkeita naisia ja miehiä. Minusta on ihana saada tehdä töitä eri paikoissa ja eri ammattilaisten kanssa. Työpäiväni ei ole koskaan samanlainen ja se antaa oman hienoutensa minun päiviini. Aina tämä yrittäminen ei ole herkkua ja monesti on tehnyt mieli heittää hanskat tiskiin, mutta onneksi en ole niin kuitenkaan tehnyt. Olen vasta alussa siinä mitä kaikkea minä haluan tehdä ja kunnianhimo senkun kasvaa vuosi vuodelta. Haluan olla vähän parempi päivä päivältä ja se antaa motivaatiota tarttua haasteisiin aina uudestaan ja uudestaan. Niinkuin isäni opetti tee sellaista työtä josta nautit, sillä vaan silloin sinusta voi tulla onnellinen.

Mitkä asiat sinusta tekee onnellisen?

XxX Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti