27. lokakuuta 2019

Hammastahnaa kainaloihin!

Siis mitä?

Kyllä, meidän ihanan hassu Young Livingin perheemme laittaa myös hammastahnaa kainaloihin. Mistä ihmeestä nyt on oikein kyse? Vuosi sitten jouluna minä näin Facebookissa ystäväni jakaman kuvan, jossa oli hänen poikansa. Hänet oli meikattu koulun naamiaisiin täysin luonnonmukaisilla mineraalimeikeillä. Siitähän se idea sitten lähti. Minä pyysin meille viisi ystävääni ja Anun, joka esitteli meillä Young Livingin tuotteita.

Ajattelin silloin heti, että ei en osta, nämä ovat liian kalliita ja verkostointimarkkinointi ei todellakaan ole minun juttuni. Minuahan ei huijata, koska kaikki sanoo, että verkostointimarkkinointi on huijausta pahimmillaan. Eilen olin minun ensimmäisessä koulutuksessani Young Livingin toimesta ja huomasin, etten ollut ainut, joka oli ajatellut samalla tavalla. Monet kertoivat juurikin samanalaisia kokemuksia. Minä, kuten monet muutkin, ovat olleet alussa hyvinkin skeptisiä tämän asian suhteen. 

No mitä tämä sitten on? Young Living on 25 vuotta vanha amerikkalainen yritys, jonka päätuotteena ovat eteeriset öljyt. Mutta tuotteita on paljon muitakin, on pesuaineet, kauneudenhoitotuotteita, lasten tuotteet, meikit, lisäravinteet ja diffuuserit. Minun vanhin tyttöni tuli vajaa vuosi sitten koulusta ja kysyi, että; ”Äiti miksi meillä on sellaiset pesuaineet, joissa on myrkkyä?” Mitä siihen voi vastata? Rupesin ajattelemaan, tutkimaan asiaa. Olin tuolloin jo tehnyt tunnukset ja tilannut muutamia meikkejä ja myynyt puolet itsestäni tuotteille. Ajattelin sitä Vilman lausetta ja tilasin itselleni Thievesin aloituspakkauksen, joka siis sisältää kodinhoitoon tuotteita. 

Ja sillä tiellä ollaan. Meidän perheessä ei muita tuotteita enää käytetä. Nyt varmaan monet ajattelee, että tuostakin on tullut hihhuli ja niin varmaan onkin, mutta onnellinen sellainen. Tiedän ettei meidän perhe altistu enää sille valtavalle kemikaalikuormalle, jota on nykymaailman tuotteissa ihan älyttömästi. Nainen voi laittaa aamulla itseensä 500 erilaista kemikaalia, ennnen kuin syö aamupalan ja se minut todella ajattelemaan asiaa. Sitten on tämä eettinen puoli. Young Livingillä on siemenestä sinettiin lupaus. No mikähän se nyt sitten on? Meidän tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia ja kasvaneet ilman kemikaaleja. Ja se on minusta paljon se. 

Olen saanut paljon kritiikkiä siitä, kun tuotteet tulevat ympäri maailmaa eivätkä ne ole kotimaisia. No jos meiltä Suomesta saisi näitä öljyjä, jotka ovat tuotettu 100% täällä niin varmasti ostaisin. Mutta meillä ei vaan kasva raaka-aineita, että niitä voitaisiin valmistaa. Enkä halua ostaa mistä tahansa sillä en tiedä mistä öljyjen raaka-aineet ovat tulleet. Ja hei minä olen kuitenkin suomalainen yrittäjä, joka on itsenäinen jälleenmyyjä näille loistavilla tuotteille. En koe siitä mitään kriisiä, koska suurinosa meidän tuotteistamme mitä kaupassa myydään esim. hedelmät ja pähkinät lentävät meille ympäri maailmaa.

No mitä helkkaria se hammastahna siellä kainalossa tekee? Tai vauvan  pyllyrasva silmien alla? No se hienous tässä onkin, kun kaikkea voi käyttää kaikkeen. MInä teen itse pyykinpesuainetta, astianpesukoneainetta sekä kasvorasvaa. Deodorantti on vielä kokeilematta. No onko se sitten kallista? Kyllähän ne tuotteet maksavat enemmän kuin marketista, mutta ovat niin riittoisia, että kestävät todella pitkään. Ja minä kuulun kuukausitilaaja-ohjelmaan, joka takaa minulle loistavat edut. Saan ostoksistani pisteitä, promotuotteita (ilmaistuotteita) ja koska teen tätä liikmetoimintana saan vielä komissiokorvauksiakin. Tärkeintä on kuitenkin se, että saan puhtaita tuotteita, voin jakaa tätä asiaa eteenpäin ja olen saanut paljon ihania ihmisiä elämääni.

Jos haluat kuulla asiasta lisää, ole yhteydessä, tulen mielelläni kertomaan. Aina kannattaa käydä kuuntelemassa, kokeilla ja antaa tuotteille vähän aikaa, jotta pääsee niin sielunelämän. Ja hei parasta tässä on se, että pääset tästä eroon heti kun haluat, eikä tässä ole mitään ostopakkoa, niinkuin monessa verkostointimarkkinointifirmassa voi olla. Ja ne tarinat, miten öljyt ja muut tuotteet ovat auttaneet monia ihmisiä. Minun kasvoni ovat paremmassa kunnossa kuin, koskaan kiitos Young Living. Äitini närästys on saatu loppumaan näillä ihanilla tuotteilla. Hän kärsi siitä ikänsä ja nyt voi juoda kahvia ilman, että joutuu kolme päivää kärsimään kamalasta närästyksestä. Ja mikä on minusta kaikista parasta on se, että minun rakas mieheni käyttää tuotteita kanssa. Mies, joka oli alussa todella skeptinen koko hommaan. Ja sitten tällä vielä tienaa, aivan huippuja!

 Ota sinäkin askel kohti kemikaalitonta arkea ja kokeile rohkeasti, saatat yllättyä positiivisesti!

XxX Sanna

2 kommenttia: