20. lokakuuta 2019

Syksyisen makuinen kurpitsalaatikko

On ihanaa, kun on asiakkaana nainen, joka on loistava kokki. Olen monesti miettinyt mitä voisin kurpitsasta tehdä. Eräissä treeneissä tuli puhetta siitä, miten hän oli tehnyt loistavaa bataatti-kurpitsa-porkkanalaatikkoa. No sehän oli laitettava testiin heti. En olisi koskaan voinut kuvitella miten hyvää siitä tuli ja juuri sen takia haluan laittaa hyvän kiertämään. Tietenkin asiakkaani luvalla.


Syksyisen makuinen kurpitsalaatikko

1 kurpitsa (n. 0,5-1kg)
2-3 porkkanaa
1 hyvän kokoinen bataatti (tai 2 pientä)
Sipulia maun mukaan
4 kananfilettä tai 400g kananfilesuikaleita
1 prk tomaattimurskaa
Suolaa, timjamia, chiliä, paprikajauhetta, currya.

Pilko uunivuokaan bataatti, kurpitsa, porkkanat ja sipuli. Leikkaa kananfilepihveistä palasia tai kaada suikaleet vihannesten päälle. Sekoita ja lisää mausteet, sekoita uudelleen niin, että mausteet menevät hyvin joka kohtaan. Lisää tomaattimurska, voit huuhdella purkin vielä vedellä niin saat enemmän nestettä eikä ruoka pääse kuivumaan. Laita uuniin keskitasolle 200 asteeseen. Paista 45min -1h, hieman uunista riippuen. Nauti raikkaan salaatin kanssa.

Hyvää ja nopeaa. Ihania makuhetkiä tämän loistavan ruuan parissa.

XxX Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti