14. joulukuuta 2022

Anna joululahjaksi aikaa

Joululahjat aiheuttaa usein päänvaivaa ainakin minulle. Olisi aina kiva antaa sellaista mikä olisi tarpeellinen. Sitten tullaankin siihen, että kaikilla on kaikkea. Minulla on sellainen pieni haave, että kaikki antamani lahjat olisivat edes joltain osin itse tehtyjä. Sitten tulin siihen tulokseen eräänä jouluna, etten kerkeä kutoa enkä leipoa niin päätin antaa ystäville itseni. Aika on kaikilla "hukassa" niin miksen antaisi 
sitä ystävilleni?


Niinpä siitä lähti perinne, jota pyrin käyttämään jokaisena jouluna. Tämän päivän ihmisillä ihan niinkuin minulla itselläkin on aina kiire ja koskaan ei kerkeä mihinkään saatikka viettämään ystävyys aikaa. Ja kaikista kauheinta tässä on se, että ihan itse omalla toiminnallani aiheutan sen kiireen itselleni. Siksipä joululahjaksi annettu aika on jotenkin paljon hyväksyttävämpää kuin muu aika yleensä. Saatteko kiinni ajatuksesta mitä yritän tässä kertoa. 

Ystävät ja perhe ovat minulle todella tärkeitä ja koen huonoa omaatuntoa monesti, koska aikaa heille on todella vähän. Toki perheelle enemmän kuin ystäville. Siksi koen suurta onnistumisen tunnetta, kun voin antaa aikaani joululahjaksi.  Usein miten lahjakortissa on lounastreffit, elokuvailta tai kävelylenkki. Tai sitten se voi olla vaan kahvikuppi ja kivaa yhteistä aikaa.


Aina lahjan ei tarvitsi olla tavaraa se voi olla myös hyvinvointia. Lahjakortti johonkin tai jotakin sellaista mikä lisää ystäväsi hyvinvointia. Se voi olla, vaikka imurointi tai itsetehty hemmottelu ilta, johon sisältyy kasvomaski tai itse tehtyä kasvo rasvaa. Se voi myös olla jonkinlainen valmennus tai opas. Pienenä vinkkinä Kuivuuko Kiiwisi hyötykäytä hävikki  opas helpompaan huomiseen on loistava lahjaidea. Opas on 9,90€ hintainen ja sisältää hyviä vinkkejä ruokakassin hinnan alentamiseen sekä loistavia reseptejä hävikin hyötykäyttöön. 


Toinen vinkki on  Elämäntapamuutoksen Esikoulu verkkovalmennus. Se on puolestaan loistava kuukauden mittainen valmennus uuden elämän alkumetreille. Valmennuksessa ei laihduteta eikä liikuta vaan valmennus toimii mielen valmentamiseen. Olen todella ylpeä kummastakin luomastani tuotteesta ja voin suositella kumpaa vaan lämmöllä pukinkonttiin. Verkkovalmennuksen hinta joulupukin konttiin on 49€ ihan järjetön alennus.  Kun tilaat valmennusta osoitteesta sanna.kunnollakuntoon@gmail.com mainitse sähköpostissa JOULUPUKIN KONTTIIN saat sen alennettuun hintaan.

Muista myös vaan muistaminen ja hyvän joulun toivotus riittää, kunhan se tulee aidosti sydämestä.

XxX Sanna

Kuvat; Saija Heinämäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti