19. toukokuuta 2020

My Day!Olen monesti miettinyt, että kirjoittaisin teille minkälaisia ne minun päivät oikein ovat. Monet uskovat minun olevan vaan ja pikkusen harrastavan työntekoa ja treenailua. No talvisin on enemmän omia töitä ja kesäisin on sitten isännän töitä. Nyt ajattelin kertoa millainen minun maanantaipäiväni oli.

Kello soitti ensimmäisen kerran 3.30. Nousin ja laitoin kahvin tippumaan ja menin tietokoneelle. Oli laitettava kärry liikenteeseen, koska ajot alkoivat. Sain isännän ylös ja lähtemään töihin ja painuin vielä itse pehkuihin. Nousin uudestaan klo. 7.00 ja join ihan rauhassa pari kuppia kahvia. Tytöt ylös puoli kahdeksalta ja aamupalan laittoon. Tytöt lähtevät kouluun siinä 8.20.Klo.9.00 Aikanaan aloitin tekemään valmiiksi päivän ruokaa. Meidän ruokalistassa oli jauhelihapihvejä, joten tein taikinan maustumaan. Kun pihvit paistuivat uunissa, niin suunnittelin illan hiit-treenini asiakkaan kanssa.

Klo. 10.30 Lähdin viemään autoa isännän kanssa huoltoon ja ajoin sieltä tullessani rekan kotiin. Puolen päivän aikaan oli ruuan vuoro, onneksi se oli jo melkein osaksi tehty. Yhden maissa lähdin sitten salille. Olin pitänyt treeneistä viikon tauon niin oli todella ihana päästä pitkästä aikaa tekemään jotakin.Klo.14.30 Olin kotona ja tyttöjen läksyjen ja välipalan aika. Luettiin englannin kokeisiin, vaihdeltiin kuulumisia ja tietenkin tehtiin ruokaa. Kerkesin imuroida ja laittaa vähän paikkoja kuntoon siinä perunoiden kiehuessa. Ruuan jälkeen lapset hävisivät ulos trampoliinille ja minä lähdin syöttämään lohet. Meidän uudet lohet tuli viikko sitten ja niitä nyt yritetään lihottaa pannulle kelpaavaksi.

Lähdin töihin varmaan klo.17.00 vein isännän samalla ampumaan ja menin itse asiakkaan kanssa Summasaaren kuntoportaisiin tekemään hiit-treenin. Oli todella hyvä treeni ja saatiin aikaan hieno hiki. Kun se oli taputeltu, auto käyntiin ja äkkiä kotiin. Olin meinaan vielä lähdössä illalla Tampereelle. Toin kuorma-auton tänne, tekevät sille jotakin ja samalla vein kärryn Längelmäelle kun siihenkin tehdään jotakin.
Suihkun jälkeen, kun eväät oli pakattu ja kaikki suukoteltu lähdin kohti määränpäätä. Kello oli varmaan 20.30. Olin Tampereella joskus yhdentoista jälkeen. Jätin auton sille määrätylle paikalle ja soitin kyydin. Mutta niinhän siinä käy, kun harvoin näkee niin asiaa on paljon, niin nukkumaan pääsin vasta kahden maissa. Aamulla kun heräsin mietin miksei ihminen voisi nukkua koskaan yli seitsemän? Sillä siihen aikaan heräsin ja hiivin alakertaan.

Nyt kirjoitan tätä ja juon kahvia. Eilen oli työn täyteinen ja mukava päivä. Sopivasti kaikkea äksöniä.

Ihanaa viikkoa <3

XxX Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti