8. helmikuuta 2019

Loma lähenee: Mitä lähtee mukaan matkalaukkuun?


Ei ole enää montaa päivää siihen, kun vihdoin on loman aika. Se on ihmeellinen juttu, kun tietää, että lähtö lähenee, niin kiire vain kasvaa. Tämä on meille ihan normaalia ja yleensä ennen lomaa me emme kerkeä lähestulkoon näkemään ollenkaan. Senkin kyllä kestää, kun tietää, että sitten on aikaa olla yhdessä ja huilata. Olemme menossa nyt kolmatta kertaa samaan paikkaa lomalle, ja syy siihen on selvä. Paikat ovat tuttuja, lämpö on taattua ja ajan saa käyttää rentoutumiseen. En ole onneksi helposti kyllästyvää tyyppiä.

Minulla on muutamia sellaisia juttuja mistä en voi luopua, kun lähden reissuun. Aurinkorasvat ovat minulle erittäin tärkeät, koska olen todella helposti palavaa sorttia. Toinen mikä on aurinkorasvoihin liittyvä juttu on levityksen helppous. Tänä vuonna minulla lähtee mukaan ensimmäisen kerran Be3 sarjan aurinkorasvat. Niistäkin sellainen uutuus, että samasta pullosta saa joko 20,30 ja 50 suojakerrointa. Oleman lukenut kyseisistä rasvoista paljon ja odotan innolla miten tuote toimii. Toki auringonoton jälkeenkin on oltava omat rasvassa, ja siihenkin on saman firman tuote. Aurinkoihottuma on kanssa yksi minun ongelmistani, niin katsotaan selviänkö nyt reissun ilman sitä.


Toinen mikä on ihan pakko ottaa mukaan on kaurahiutaleet. Meillä on onneksi huoneisto, jossa on oma keittiö niin puuron eikä kahvin keitto ole mikään ongelma. Kaurahiutaleiden kanssa ainakin yhtä tärkeä on kahvi, vaikka sitä kyllä saa hyvääkin kohteesta, mutta kahvia ei voi koskaan juoda liikaa. Jos sattuisi käymään niin huono tuuri, että saisi jonkun vatsapöpön, niin kaurapuuro pelastaa jo paljon. Koskaan ei myöskään voi olla liian varovainen ja ripulilääkettä on oltava myös mukana. Meillä ei onneksi ole ollut vatsan kanssa mitään suurempia ongelmia. Toivotaan ettei tule nytkään.
Lenkkarit ja herajauhe on myös sellaiset, jotka löytävät tiensä minun matkalaukkuuni. Lomalla nautin aamulenkeistä rannalla ja proteiinijuomista parvekkeella. Muutenkin olemme paljon liikkeellä, on helppo ottaa juomapullon veden lisäksi heradrinksu niin ei aivan uuvahda kesken päivän. Thaimaassa toki saa aivan ihani smoothieita, mutta olen aina kuitenkin sen kannalla, että omat eväät mukana osittain, niin ei tule ylllätyksiä ;D Mutta hyvin pitkälti näillä eväillä, passilla, rahapussilla ja täydellisellä matkaseuralla päästään pitkälle. Mekkoja saa ihania paikan päältä.

<3 Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti