30. heinäkuuta 2023

Ystävyys ja Terveysmatka - Tarina Elämäntapamuutoksesta

Oikein ihanaa valtakunnallista ystävyyden päivää! Olen aivan hullaantunut kirjoittamaan nyt teille tarinoita. Ja sen takia haluan jakaa teille tarina ystävyydestä, tuesta ja terveyden tavoittelusta, joka saa meidät huomaamaan, että yhdessä olemme vahvempia. Lue tarina ja ota osaa ainutlaatuiseen tarjoukseen vuoden verkkovalmennuksesta! Tarina on taas fiktiivinen, mutta olen itse kokenut vastaavanlaisen kokemuksen ystäväni kanssa ja se oli niin hienoa, että halusin teille tälläisen tarinan kirjoittaa.


"Kerran kauan sitten, kahden ystävän, Eevan ja Maijan, elämässä kaikki oli hyvin, mutta jokin tuntui puuttuvan. He olivat huomanneet, että heidän energiatasonsa olivat laskeneet ja terveydentilansa ei ollut paras mahdollinen. He tiesivät, että jotain oli tehtävä, jotta saisivat takaisin ilon ja tasapainon elämäänsä.

Eräänä päivänä he istuivat yhdessä ja päättivät tehdä muutoksen. He olivat kuulleet puhuttavan verkkovalmennuksesta, joka oli suunniteltu erityisesti heidän kaltaisilleen, jotka olivat kokeneet raskausajan diabeteksen. Valmennus tarjosi tietoa ja tukea terveellisen elämäntavan omaksumiseen ja pysyvien muutosten tekemiseen.

Yhdessä he päättivät tarttua tilaisuuteen. Tuntui uskomattoman hyvältä, että he voisivat tehdä tämän matkan yhdessä. He tiesivät, että ystävyyden voima auttaisi heitä pysymään motivoituneina ja vahvoina vaikeinakin hetkinä.


Ensimmäiset päivät valmennuksessa olivat jännittäviä ja haastavia. He tutustuivat uusiin terveellisiin resepteihin ja saivat ammattilaisen tukea ruokavalion suunnitteluun. He aloittivat liikkumisen yhdessä, kävellen auringonlaskun aikaan, ja nauttivat luonnosta ympärillään.

Valmennuksen myötä heidän elämäntapansa alkoivat muuttua. Päivä päivältä he tunsivat olevansa energisempiä ja onnellisempia. Ystävyys ja tuki toinen toiselta auttoivat heitä voittamaan haasteet ja saavuttamaan pieniä voittoja matkallaan.

Kuukaudet vierivät ja ystävät huomasivat, että heidän terveytensä parani huomattavasti. Heistä tuntui, että he olivat löytäneet tasapainon elämäänsä ja olivat valmiita ottamaan vastaan uusia haasteita. Heidän yhteiset liikunta- ja ruokailuhetkensä olivat muodostuneet tärkeäksi osaksi heidän arkeaan.


Valmennus vuosi meni ja ystävät tunsivat, että he olivat löytäneet oman polkunsa terveellisen elämän tiellä. Yhdessä he olivat voittaneet terveyden esteitä ja saavuttaneet tavoitteita, joita eivät olleet uskoneet mahdollisiksi."

Nyt, kun kansainvälisen ystävyyden päivä lähestyy, haluan juhlia ystävyyttä. Ja koska ystävyys ja terveys ovat meille kaikille niin tärkeitä haluan tarjota mahdollisuuden yhdelle onnekkaalle ystäväparille osallistua vuoden mittaiseen verkkovalmennukseen. Jos sinä ja ystäväsi olette kokeneet raskausajan diabeteksen ja haluatte panostaa omaan hyvinvointiinne, tämä tarjous on juuri teille!

Kertokaa minulle tarinanne ja perustelkaa, miksi juuri te ja ystävänne ansaitsette osallistua valmennukseen 20% alennuksella? Voittajapari saa mahdollisuuden aloittaa matkansa kohti terveellisempää tulevaisuutta yhdessä!


Oletteko valmiita ottamaan vastaan tämän ainutlaatuisen tilaisuuden ja jatkamaan matkaanne kohti terveyttä yhdessä? 💪🌟

Meidän valmennuksessa on tälläkin hetkellä mukana ystäväpari, jonka tarina tämä voisi olla. Heidän ystävyytensä lisäksi he ovat saaneet ryhmästä jo uusia ystäviä. Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä, sillä vuosi valmennuksessani on käänteentekävä elämässäsi. Saat terveyden lisäksi varmasti myös uusia ystäviä tukemaan valintojasi.

Rakkaudella Sanna 💖

Kuvat; Saija Heinämäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti