8. heinäkuuta 2023

Terveellinen tulevaisuus: Verkkovalmennus synnyttäneille raskausdiabeteksen kokeneille ja tyypin 2 diabeteksen riskiryhmään kuuluville!

Tervetuloa blogiini ihanat äidit! Nyt haluan kertoa juuri teille terveellisestä tulevaisuudesta ja uusista mahdollisuuksista pitää huolta itsestämme ja perheistämme. Tiedän, että raskausdiabetes voi olla haastava kokemus, ja sen jälkeen on suurentunut riski sairastua tyypin 2 diabetekseen. Mutta älkää huoliko, minulla on juuri teille suunnattu ratkaisu: verkkovalmennus, joka auttaa teitä ottamaan ohjat omiin käsiinne ja tekemään terveellisiä valintoja.


Tämä verkkovalmennus on suunniteltu erityisesti teille, jotka olette kokeneet raskausdiabeteksen ja jotka ovat nyt suuressa tyypin 2 diabeteksen riskissä. Se tarjoaa tietoa, tukea ja käytännön vinkkejä terveellisen elämäntavan ylläpitämiseksi. Verkkovalmennuksen tarkoituksena on auttaa teitä ymmärtämään, miten voitte vaikuttaa omaan terveyteenne ja vähentää diabeteksen riskiä.

Valmennus koostuu useista eri osista, jotka on suunniteltu tarjoamaan teille kattava tietopaketti ja käytännön työkaluja. Käsittelen raskausdiabeteksen ja tyypin 2 diabeteksen välistä yhteyttä. Selitän, miksi raskausdiabetes voi lisätä riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen ja miten voitte tunnistaa varoitusmerkit ajoissa.


Keskityn terveelliseen ruokavalioon ja ravitsemukseen. Annan teille tietoa siitä, miten voitte syödä tasapainoisesti ja nauttia monipuolisesta ruokavaliosta. Esittelen teille myös ruoka-aineita, jotka voivat auttaa vähentämään diabeteksen riskiä ja ylläpitämään terveyttä.

Keskityn myös liikuntaan ja fyysiseen aktiivisuuteen. Kerron, miten voitte löytää itsellenne sopivan liikuntamuodon ja miten liikunta voi auttaa diabeteksen ennaltaehkäisyssä. Ja mikä parasta, saatte vinkkejä siitä, miten voitte ottaa lapset mukaan liikuntaan ja tehdä siitä hauskaa koko perheelle!

Tarkastelemme elämäntapojen hallintaa ja stressinhallintaa. Annan teille käytännön vinkkejä stressin lievittämiseksi ja terveellisten rutiinien luomiseksi. Tavoitteenani on auttaa teitä löytämään tasapaino ja hyvinvointi arjen keskellä.


Käsittelen myös tukiverkoston merkitystä ja hyödytte myös vertaistuesta muiden samassa tilanteessa olevien äitien kanssa. Vertaistuki on tärkeää, ja voitte jakaa kokemuksianne ja oppia toisiltanne.

Hyvät äidit, tämä verkkovalmennus on tehty juuri teitä varten. Haluan tarjota teille työkalut ja tiedon, jotta voitte ottaa terveytenne omiin käsiinne ja vähentää diabeteksen riskiä. Muistakaa, että pienetkin muutokset voivat tehdä suuren eron terveydessänne ja perheessänne. Tarttukaa tilaisuuteen ja liittykää mukaan terveellisen tulevaisuuden tiimiin!


Seuraava Hyvinvointi Hybridi valmennus alkaa elokuussa, ole nopea paikkoja on rajoitetusti. Ja mikä parasta pääset vielä vaikuttamaan lopullisen valmennuksen sisältöön ja saat valmennuksen huokeampaan hintaan. Laita viestiä niin kerron mielelläni tästä valmennuksesta lisää.

XxX Sanna Löytömäki

Seuraa meitä myös instagrammissa: sanna_kunnollakuntoon / facebookissa: kunnollakuntoon tai kotisivuilla www.kunnollakuntoon.fi Ja tilaa ihmeessä uutiskirje niin saat paljon tietoa, vinkkejä ja parhaat tarjoukset ensimmäisenä. Uutiskirjeen voi tilata kotisivuilta.

Kuvat: Saija Heinämäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti