21. heinäkuuta 2023

Innostus ja Onnistumisen Aalto: Uusi Verkkovalmennus Raskausdiabeteksen Kokeneille Äideille!

Tätä päivää olen odottanut pelon sekavin onnen tuntein. Nimittäin vihdoin minulla on teille rakkaat äidit tarjolla jotain timanttista! Olen luonut teille vuoden mittaisen verkkovalmennuksen, joka on suunniteltu erityisesti raskausdiabeteksen kokeneille äideille - teille, jotka olette jo kokeneet raskauden ilot ja haasteet, ja jakaneet maailmanne rakkaan pienen ihmeenne kanssa.


Tämä valmennus on vielä paljon enemmän kuin pelkkä valmennus - se on matka kohti terveellisempää, onnellisempaa ja vahvempaa sinua! Se on tehty suurella rakkaudella ja ammattitaidolla. Kahden kuukauden ajan sitä on suorittanut innokas pilottiryhmä, joka on ottanut ensimmäiset askeleet omassa terveyden ja hyvinvoinnin seikkailussaan. Ja tiedättekö mitä? He ovat menestyneet upeasti!

Pilottiryhmämme on onnistunut saavuttamaan jo tavoitteitaan ja onnistuneet voittamaan itsensä monissa haasteissa. He ovat antaneet palautetta, joka on saanut minut ihan ilon kyyneliin asti. Tuntuu kuin meillä olisi oma pieni perhe, joka kannustaa toisiaan, jaettujen kokemusten ja ilojen kautta.

Postiiviset tulokset, jotka olemme saavuttaneet pilottiryhmän kanssa, ovat niin sydäntälämmittäviä, että haluan jakaa tämä mahdollisuuden myös teille! Siksi päätin avata valmennuksen myynnin jokaiselle. Jokainen teistä ansaitsee mahdollisuuden kohdata elämänmuutos, joka tuo mukanaan valtavan annoksen terveyttä ja hyvinvointia.

Tämä vuoden mittainen verkkovalmennus on laajin ja kattavin, mitä olen koskaan tarjonut. Se sisältää tietoa, joka auttaa sinua ymmärtämään raskausdiabeteksen vaikutukset ja antaa sinulle työkalut diabeteksen riskin pienentämiseen. Ravitsemusohjaus auttaa sinua tekemään terveellisiä valintoja, ja saamme sinut terveellisen ruokavalion asiantuntijaksi!

Mutta tämä valmennus on paljon muutakin kuin tietoa. Se on seikkailu, joka tarjoaa sinulle motivoivia haasteita, pieniä tehtäviä sekä mm. ohjattuja jumppia. Rakennamme yhdessä vahvempaa kehoa, jonka avulla voit nauttia elämästä täysillä ja jakaa iloa perheesi kanssa.


Terve mieli on yhtä tärkeä kuin terve keho, ja siksi tarjoamme sinulle mielenharjoituksia, jotka auttavat sinua löytämään tasapainon ja hallitsemaan stressiä. Tämä ei ole vain valmennus, vaan henkilökohtainen matka kohti parasta versiota itsestäsi!

Ja tiedättekö mikä tässä on parasta? Tämä valmennus ei ole vain kallis investointi, vaan se on sijoitus elämääsi. Hinta, joka on 1050€ vuodessa, on pieni verrattuna siihen, mitä kaikkea saat vastineeksi. Ajattele sitä investointina omaan terveyteesi, onnellisuuteesi ja tulevaisuuteesi. Kun jaetaan hinta kuukausiin niin se on vain 87,5€! ja saat sillä kaiken tämän:

° Vuoden valmennuksen, mikä toimii arvostetussa traineron älypuhelin apissa.

° 12 x 1 h henkilökohtaisen valmennuskonsultaation, joka keskittyy vain sinun tavoitteiden saavuttamiseen.

° 6 tietopakettia / videota / tehtävää viikossa

° Joka viikkoisen zoomin ryhmän kesken

° Ryhmän keskeinen keskusteluseinä (toimii valmennusalustalla)

° Eri alojen asiantuntijoiden luentoja (ravitsemusterapeutti, seksuaaliterapeutti jne.)

° Ja minun lupaukseni työskennellä kanssasi niin paljon, että diabeteksen riski häviää, olo muuttuu energiseksi, arki on hyvinvoivaa ja olet jaksava äiti.


Ja entä jos et investoi itseesi? Mitä menetät? Jättäessäsi huolehtimatta itsestäsi voit menettää terveytesi, onnellisuutesi ja energiaasi. Mutta tämä valmennus antaa sinulle mahdollisuuden ottaa ohjat omiin käsiisi ja luoda terveempi tulevaisuus - itsellesi ja perheellesi.

Liity meihin ja ota ensimmäinen askel kohti terveellisempää, onnellisempaa ja vahvempaa sinua. Valmennus on avoinna, ja olen täällä odottamassa sinua!

Tervetuloa mukaan matkalle kohti parempaa elämää!

Rakkaudella, Sanna

Kuvat (osa) Saija Heinämäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti