9. elokuuta 2022

Kunnon tavoitteet ovat onnistumisen askeleet.

 Nyt, kun arki on taas polkaistu käyntiin alkaa lehtien sivuilla ja somessa näkyä mainoksia kesä kilojen pudottamisesta. Minusta on ihan jees, että ihmisille annetaan monia mahdollisuuksia päästä eroon kesällä tulleista kiloista tai saada kipinä kadonneeseen liikunnan harrastamiseen. Mutta unohdetaanko tässä taas jälleen kerran se koko prosessin punainen lanka? Tiukat dietit tai kova tehoinen liikunta ei vaan sovi kaikille ja usein jo valmennuksen valinnassa mennään pieleen.

Ensimmäisenä meidän tulisi tietää mitä haluamme? Minkälainen on meidän tavoite? Ja viimeisenä muttei vähäisempänä on tiedostettava omat resurssit ja lähtökohdat millä tavoitteet voidaan saavuttaa. Kun nämä ovat selvillä on aika lähteä valitsemaan se juuri sinulle sopiva valmennus. Ihan ensimmäisenä kannattaa muistaa, että mikään muutos ei tapahdu hetkessä eikä ilman työtä. On mentävä ajassa ehkä hieman taakse päin ja mietittävä, minkälaisia valmennuksia sinulla on käytynä, onko ne tuottaneet tulosta tai ehkä jääneet kesken. Tässä vaiheessa on tärkeää valita erilailla ja tarkastella niitä omia tavoitteista. Koska muutos on myös se, joka vie meidät kohti sitä haluttua lopputulosta.

Aina taaksepäin pakittaminen ei ole huono juttu, vaan saattaa avata meille uusia oivalluksia ja näkökulmia omaan tekemiseen. Omien ajatusten muuttaminen ja uusien toimintamallien oivaltaminen sekä omien tavoitteiden tarkastelu on askel kohti sitä uutta minää. Tavoitteita kannattaa tehdä useita, se yksi mikä on suurin sekä paljon välitavoitteita, joita on helppo saavuttaa. Kannattaa panostaa omaan mieleen ja tehdä unelmataulu tai aarrekartta laittaa se sellaiseen paikkaan mistä näet sen mahdollisimman usein. Etsi itsellesi kuva, joka näyttää sellaiselta ihmiseltä jolta sinä haluat näyttää. Se voi olla onnellinen nainen, vaikka kumisaappaat jalassa vesilammikossa. En nimittäin tarkoittanut tällä välttämättä laihaa tai lihaksikasta henkilö. Vaikkei sekään huono haavekuva ole, jos se sopii sinun tavoitteisiin. Mielellä on nimittäin uskomaton voima onnistumiseen. "Ihminen on sitä, mitä hän ajattelee päivät pitkät! - Ralph Waldo Emerson - 

Olen tehnyt teille Elämäntapamuutoksen esikoulun. Elämäntapamuutoksen esikoulu on verkkovalmmennus, joka on suunniteltu juuri sinulle, joka olet kyllästynyt aloittamaan uuden valmennuksen kesken jääneen tilalle. Elämäntapamuutoksen esikoulu ei ole valmennus jossa saadaan ruokavalio tai treeniohjelma. Se on valmennus jossa opetellaan mieltä valmistautumaan siihen elämäntapamuutokseen, joka muuttaa sinun elämäsi eri suuntaan. Se on valmennus jossa sinä haastat sinun mielesi niihin muutoksiin joita tulevat valmennukset tuovat eteesi. Miksi näin? Sen takia, että olet valmis pääsemään tavoitteisiisi, kun otat toisen askeleesi kohti suurta tavoitettasi. 

Olen tehnyt tätä työtä pitkään ja todennut aika usein saman. Monet hyvin alkaneet valmennukset lopahtavat, kun painoa alkaa junnata, treenitulokset eivät parane tai tavoite on saavutettu. Minusta se on todella harmillista, koska työ on kuitenkin tehty hyvin, miksei siis pidetä kiinni tuloksista ja tehdä uusia tavoitteita. Siksi, koska kaikkeen tähän on hypätty kesken kaiken ja aloitettu jo kolmannelta luokalta. Elämäntapamuutos on opettelua ja oppimista. Kun se tehdään oikein, tuloksetkin ovat pysyviä, kun kivijalka on rakennettu oikeista aineksista. Jos et osaa kirjaimia on vaikea oppia kirjoittamaan. 

Jos sinä olet valmis aloittamaan koulun käynnin uudelleen ja valmis pääsemään huippu arvosanoin yliopistosta, niin lähde nyt eskariin, lupaan tarjoilla sinulle repun täyteen hyviä eväitä ja vielä jatko-opinnot päälle niin, että koko koulutuksen käytyäsi olet varmasti oman elämäsi asiantuntija ja onnistuja.

Ihanaa viikkoa kaikille <3

XxX Sanna

Ps. lisätietoa valmennuksesta saat parhaiten kysymällä sanna.kunnollakuntoon@gmail.com ja pian myös kotisivuilta www.kunnollakuntoon.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti