13. kesäkuuta 2022

Miten selvitä ilman lisäkiloja kesän juhlista?

 Kesä, mikä ihana syy pitää juhlat. Kesällä on yleensä paljon juhlia. Monet meistä käyttää keväällä aikaa diettaamiseen tai kropan muokkaamiseen, että näyttäisi sitten kesän juhlissa mahdollisimman hyvältä. Ja en kiellä ettenkö myös itse mieti miltä kesällä näytän ja miten ihana olisi saada tälle kesälle just se unelmien bikinikroppa. Moni saavuttaankin sen, mutta miten sen ylläpitäminen kesällä onnistuu?


Yleensähän juhlat ajoittuu viikonlopuille, joten viikolla kannattaa kiinnittää huomiota syömiseen sekä liikkumiseen. Jos viikolla syö puhtaasti ja pikkusen alle kulutuksen, niin viikonlopun juhlat eivät vaikuta niin radikaalisti kroppaan. Pitää muistaa, että kroppa kerää nestettä aina jos syödään raskaammin kuin normaalisti tai juodaan alkoholia. Pitää muistaa myös hetkellinen neste kropassa näkyy painon nousuna ja pöhöttyneenä olona ei kyseessä ole rasva. Joten ei kannata heittää kirvestä kaivoon, vaikka sunnuntaina olisikin todella "norsu"olo. 

Kun maanantai aamu koittaa, otat kopin taas fiksusta ruokailusta ja lisäät viikkoosi sopivasti liikuntaa, pääset viikonloppuna tulleesta nestepöhöstä jälleen eroon. Ei kannata ottaa kesää liian vakavasti ja pilata sitä liiallisella tiukkuudella. Elämästä pitää nauttia ja osata ottaa rennosti. Kun perus palikat ja rutiinit on kunnossa, ei kesäkään vaikuta niihin pysyvästi. 

Pitää muistaa myös se, että muutama kesäkilo ei haittaa mitään ja kaikkien ei tarvitse miettiä kesällä painoaan tai ulkomuotoaan ollenkaan. Kirjoitinkin asiasta siksi, että niillä joilla on vääriä ajatuksia kesästä ja juhlista niin saisivat nauttia siitä kunnolla. Eli, kun viikot ollaan tiukkemmin niin voidaan viikonloppuna relata. 

Hei jokainen on upea kesämekoissaan, mutta tässä muutama vinkki siihen, millä kevään työ ei valu hukkaan ja jokainen voi nauttia kesästä täysin siemauksin.

Ihanaa kesää <3

XxX Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti