27. kesäkuuta 2022

Elämäntapamuutoksen esikoulu!

 Onko sulla usein se maanantai, että aloitat uuden elämän? Onko takataskussasi useita ostettuja ja kesken jääneitä verkkovalmennuksia? Tyssääkö muutokset usein ajanpuutteeseen, jouluun tai juhannukseen? Minulla on sinulle näihin ongelmiin ratkaisu.

Elämäntapamuutoksen esikoulu on verkkovalmennus muutoksesta, valmistautumisesta ja onnistumisesta. 

Valmennuksen aikana pohditaan syitä miksi muutosta halutaan, mitkä asiat vaikeuttavat muutoksen onnistumista, saat työkaluja sekä valmiuksia tunnistaa omia voimavarojasi ja vahvuuksiasi joilla voit räjäyttää oman elämäsi pajatson. Valmennuksen jälkeen olet valmis saavuttamaan haaveilemasi elämäntapamuutoksen ja onnistut viemään loppuun aloittamasi verkkovalmennukset. 

Valmennuksen pääpaino on sinussa itsessä, omien uskomusten ja rajoittavien tekijöiden löytämisessä sekä muuttamisessa. Elämäntapamuutoksen esikoulu tekee sinusta valmiimman kohtaamaan uuden elämäsi sudenkuopat. 

Valmennuksen kesto on 1 kuukausi viikottain vaihtuvin teemoin ja tehtävin. Valmennus toteutetaan verkkoaplikaatiolla, ja se toimii sekä älypuhelimella että tietokoneella.

Jos sinusta tuntuu, että tämä valmennus on juuri se mitä tarvitset, ota rohkeasti yhteyttä sähöpostilla osoitteeseen sanna.kunnollakuntoon@gmail.com ja kysy lisää.


XxX  Sanna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti