31. heinäkuuta 2019

Syksy tulee ja lämpö haihtuu

Kesä, mihin ihmeeseen se on mennyt? Koulut alkaa ensi viikolla ja arki palailee sen osalta pikkuhiljaa. Minä jos kuka olen ollut koko kesän sitä mieltä, ettei se ole vielä edes alkanut. Rakastan lämpöä ja aurinkoa. Nautin kyllä koko kropallani ja sielullani niistä muutamista aurinkoisista päivistä. 

Mitäs se minun kesäni on pitänytkään sisällään? No töitä on ollut, mutta on myös ollut vapaa-aikaa. Ollaan oltu vähän reisussa, kierrelty kesäteattereita, ajeltu mopolla ja nautittu yhteisistä päivistä. Omat treenit ovat menneet ihan tuntuman mukaan ja se onkin ollut todella kivaa vaihtelua. On hienoa huomata, että on kehittynyt oman itsensä kanssa niin paljon, että osaa nauttia myös treenittömästä ajasta.


Meidän kesäkotimmehan on tässä mökillä ja olemme todella nauttineet taas täällä olosta. Koska mökkimme on pieni, niin olemme todellakin läsnä toistemme arjessa paremmin kuin kotona. Täällä meillä ei myöskään ole televisiota, joten aikaa toisillemme on todella hyvin. Uusin kesähankintamme oli vesitramppa. Siitä tuli heti nuorison suosikki, mutta olimme aktiivisesti siellä myös isännän kanssa. Siinä jos missä sai hyvän treenin kun hyppi ja loikki veteen ja ui ympyrää ja taas takaisin. 

Reissu heitettiin myös Ruotsin puolelle ja siellä kävimme eläintarhassa sekä kiertelimme Tukholman vanhaa kaupunkia. Tytöille reissu oli todella mieleinen, koska se sisälsi myös kaksi yötä laivassa. Asuntomessut kuuluivat tänäkin kesänä meidän ohjelmistoon ja sieltäkin saatiin paljon uusia ideoita kodin sisutukseen. Yksissäkään lavatansseissa ei tullut tänä kesänä käytyä, mutta yksiin ihaniin häihin päästiin.





Mitäs se syksy sitten tuokaan mukanaan tänä vuonna? Töitä luonnollisesti, uusia haasteita on luvassa elokuun aikana tuolla kuorma-auto rintamalla, uusi verkkovalmennus on suunnitteilla, Younlivingin öljyjen, meikkien ja pesuaineiden kanssa on uusia suunnitelmia tulossa. Omat treenisuunnitelmat on tehty ja niiden osalta olen aivan liekeissä. Blogia on aikomus kehittää ja saada siitä vieläkin parempi. Toki se kasvu omassa henkisessä minässäni on tänäkin syksynä minulla yhtenä tavoitteena.

Mutta nyt aletaan valmistautumaan tähän syksyyn ja tehdään elämästä vieläkin parempaa. Ihanaa viikkoa just sulle <3

XxX Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti