11. elokuuta 2015

Arki alkoi - ilman tekosyitä!

Niin vaan alkoi arkinen aherrus ja lapset lähti koulutyöhön. Jos tämän tekstin omistaisi sille kuuluisalle tekosyylle, joita on kyllä mitä ihmeellisimpiä. Yleisin on varmaan se ensi maanantaina on hyvä aloittaa kaikki :D No tekosyitä on itsellänikin ollut ja paljon, yleisin se, että ei ole aikaa!!!! Te jotka olette seuranneet tekstejäni tai muuten vaan olleet kanssani tekemisissä, muistatte varmaan sen, että Sanna aikatauluttaa, herää aikaisemmin ja on tehokkaampi. Minulle noiden lupausten lunastaminen alkoi eilen eli minun arkeni on alkanut. No minkälainen se sitten on, kello soittaa aamulla heti miten kuuden jälkeen ja kahvia koneeseen, lenkkarit jalkaan, koirat mukaan ja menoksi. Ajattelin ensin, että minä joka olen hyvin opetettanut itseni nukkumaan aamulla pitkään, en pääse ylös, mutta ei se ollutkaan niin. Isäni opetti minut jo teini-iässä siihen, että kun nousee aikanaan kerkeää enemmän :D Silloin 16 vuotiaana se ei tuntunut kivalta, mutta nyt se on erittäin hyvä asia. Olenkin erittäin tyytyväinen että olen lunastanut taas yhden itselle asettamani tavoitteen ja saanut jopa aamu-unisen bokserinikin heräämään näihin aamuihin.


Uskollinen ystävä <3

Mikäli siis et ole aamu-uninen ja haluat aloittaa aamusi virkistävällä lenkillä, saliharjoittelulla, jumpalla tai millä vaan, ni ei muuta kuin kello soimaan ja menoksi :D Mutta hei tiedän, että kaikki ei ole aamuihmisiä eikä tarvitsekkaan.

Sitten se kuuluisa toinen tekosyy, lapset!! Pienet lapset...usein äidit elävät vain lapsilleen ja valitettavan moni unohtaa itsensä. Sekin on totta, että lapset ovat vain hetken pieniä ja heistä pitää nauttia, mutta jos äiti muistaa huolehtia myös itsestään ja omasta hyvinvoinnistaan jaksaa paremmin siellä arjessa. On ihailtavaa nähdä äitejä jotka ottavat lapset mukaan jumpille, kuntosaleille tai vaikka lenkkeilevät heidän kanssaan. Koska yksi parhaista asioista mitä voit lapsellesi opettaa on liikunnan ilo ja sen tärkeys elämässä :D Yhdessä liikkuminen voi olla mitä vaan, pyöräilyä, marjastusta, laskettelua tms. Se on sitä laatuaikaa ja siinä on oiva mahdollisuus nauttia yhdessä olosta ja voida paremmin yhdessä.


Ihanat äidit ja lapset. Terhi Oikari ja Tiina Saariniemi <3

Sitten vielä yksi tekosyy joka on vakio eli KELI!!! Aika usein on joko liian kuuma, tai kylmä. Usein varsinkin tänä kesänä on satanut joka aiheuttaa sen, että mieluummin jää kotiin sohvalle, kun syöksyy ulos vaikka lenkille. Mutta se fiilis joka tulee sen tehdyn suorituksen jälkeen on juuri se juttu! On voittanut itsensä ja sen kelin sekä tekosyyn. Tämä on nyt se mitä haluan tällä tekstillä tuoda esille, elä tee aloittamisesta tai lähtemisestä liian hankalaa, tee tarpeeksi pienet tavoitteet, jotta niiden saavuttaminen onnistuu. Ja huonolla kelillä on myös mahdollisuuksia olla sisällä vaikka kuntosalilla. Mutta tärkeää on muistaa pitää itsestään huolta ja unohtaa kaikki turhat tekosyyt ja tehdä niitä asioita mistä tykkää. Täällä eletään vain kerran ja siitä pitää nauttia ja ottaa siitä kaikki irti :D 

Elä anna tekosyiden hallita elämääsi :D

Näillä mietteillä tähän viikkoon :D

PS. Hyvää nimipäivää kaikille Sannoille!

<3 Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti