24. elokuuta 2015

Koskaan ei ole liian myöhäistä, kohti elämäni kuntoa.

Ajattelin jakaa teille muutaman asiakas kertomuksen. Yleensä, kun personal trainer palkataan mielletään, että työtä tehdään painonpudotuksen parissa. Aina se ei kuitenkaan ole niin, vaan joskus on tavoitteena esimerkiksi kiinteytyminen, lihasmassan lisääminen tai kestävyyskunnon paarantaminen.

Nyt teille tarinansa kertoo Sanna. Raudanluja treenaaja, joka antaa itsestään aina 100%. Hänen kanssaan tehty työ oli pelkästään ravintoon painottuvaa, mutta muistakaa että 80% tuloksista tulee siitä mitä suuhunsa laittaa ja 20% liikunnasta.

Sanna:

"Olen käynyt Pylköllä aktiivisesti jumpassa Kunnolla Kuntoon alkuajoista asti. Ryhmäliikunnasta on tullut ihana tauko arjen askareisiin, porukassa meillä nauru raikaa ja jutut ovat loistavia siinä liikunnan sivussa.
Syksyllä 2014 sain kutsun sukulaistytön häihin paratiisisaarelle. Välitön ajatukseni oli: ” Ihanaa häät! Mutta olisipa hienoa, jos kerrankin tuntisin ylpeyttä itsestäni kävellessäni rannalla bikineissä.” Mielessäni ei ollut painonpudotus, vaan ennemminkin kiinteämpi olemus. Kevään 2015 häät mielessä, jatkoin aktiivisesti liikkumista ja ensimmäisen kerran kiinnitin edes hieman huomioita syömisiini. Odotin innolla tuloksia uudesta minästä!
Mikä pettymys: kaksi kuukautta välttelin herkkuja, mutta mitään tulosta ei näkynyt. Mietin miksei mitään muutosta tapahdu kropassani, koska kyllähän minä tiesin miten pitää liikkua ja miten syödä. Hetken tuskailtuani marraskuun pimeydessä, ymmärsin miten etuoikeutettu olenkaan, minulla on ammattilaisia ystävänäni: Sanna tekee myös ruokavalioita työkseen. Hänen kanssaan kävimme läpi liikkumiseni ja syömiseni. Suureksi yllätyksekseni, noudattamassani itse ajatellussa ruokavaliossa oli suuria puutteita. Sanna teki minulle uuden ruokavalion minun tarpeisiini sopivaksi.
Aluksi en meinannut uskoa, miten paljon pitää syödä, jotta saa kropasta rasvaa pois. Aamupala, lounas, välipala, iltaruoka ja iltapala – viisi ruokailua päivässä, milloin olen muka syönyt näin paljon? Mutta tulosta tuli jo muutamassa kuukaudesta. Senttejä tippui vyötäröltä, reisistä, pakaroista, mutta paino pysyi samana, niin kuin tarkoituskin oli. Maaliskuussa 2015 minä pääsin matkaan paratiisisaaren auringon syleilyyn elämäni bikinikunnossa."Tämä tarina on taas hyvä osoitus siitä, että vaikka tietoa on paljon ja halua onnistua löytyy, niin toteutus ei välttämättä aina yksin onnistu. Onneksi melkein aina, kun löytyy uskoa itseensä ja valmentajaan ovat tuloksetkin sen mukaiset :D Tätä matkaa kohti elämäni kuntoa, oli hieno seurata, aina se ei ollut helppoa, mutta rentous oli mukana kokoajan. Toivottavasti juuri sinua motivoi tämä teksti ja sait siitä kipinän tähän syksyyn. Kiitos Sannalle, kun jaoit tarinan kanssamme ja vielä kerran isokäsi hienosta työstä!

Tulossa on myös lisää asiakas kertomuksia, ja tällä viikolla tulee vielä juttua lisäravinteista :D Oikein ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille.

<3 Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti