26. syyskuuta 2024

Älä aloita – Vielä. Oletko oikeasti valmis elämäntapamuutokseen?

Oletko päättänyt aloittaa laihdutuskuurin, uuden liikuntalajin tai jopa kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen? Oletko jo suunnitellut ruokavaliomuutokset ja treeniohjelman valmiiksi? Kuulostaako tutulta? Niin moni meistä aloittaa innoissaan uuden matkan kohti parempaa hyvinvointia, mutta muutaman viikon jälkeen motivaatio hiipuu ja paluu vanhoihin tapoihin tapahtuu kuin varkain.

Mutta miksi näin käy? Syynä on usein se, että muutokseen ei ole henkisesti valmistauduttu kunnolla. Liian moni meistä aloittaa elämäntapamuutoksen miettimättä, mitä se oikeasti vaatii. Muutos ei tapahdu hetkessä, eikä se ole pelkkää ruokavalion ja treeniohjelman noudattamista. Muutokseen tarvitaan asennetta, sitoutumista ja henkistä valmistautumista.



Älä aloita, jos et ole valmis sitoutumaan

On helppoa innostua muutoksesta ja asettaa itselleen suuria tavoitteita. Ajatus uudesta, terveemmästä elämästä on houkutteleva, mutta kysy itseltäsi rehellisesti: oletko valmis sitoutumaan muutokseen myös silloin, kun into ja motivaatio eivät ole huipussaan? Oletko valmis kohtaamaan ne hetket, kun vanhat tavat ja mukavuusalueet kutsuvat takaisin?

Elämäntapamuutos vaatii pitkäjänteisyyttä ja henkistä vahvuutta. Se on matka, jossa ei ole oikoteitä. Jos hyppäät suoraan tiukkaan laihdutuskuuriin tai aloitat liian intensiivisen treeniohjelman, vaarana on, että väsyt ja luovutat. Silloin tunne epäonnistumisesta vie helposti voiton, ja paluu vanhoihin tapoihin on väistämätön.

Elämäntapamuutoksen esikoulu – Oletko valmis?

Ennen kuin aloitat suuret muutokset elämässäsi, haluan suositella sinulle erilaista lähestymistapaa: elämäntapamuutoksen esikoulua. Tämä 4 viikon mielenvalmennus on suunniteltu auttamaan sinua valmistautumaan tulevaan muutokseen henkisellä tasolla. Valmennuksessa käydään läpi, mitä elämäntapamuutos oikeasti vaatii ja kuinka voit asennoitua siihen oikein.

Tämä esikoulu on täydellinen paikka testata, oletko todella valmis sitoutumaan muutokseen. Jos et pysty osallistumaan tähän mielenvalmennukseen ja käymään läpi sen tehtäviä, kuinka voit odottaa onnistuvasi käytännön muutoksissa? Mielen tasolla valmentautuminen on ensiarvoisen tärkeää ennen kuin otat askeleet kohti konkreettisia muutoksia.



Yhteinen ryhmälähtö 7.10. – Oletko mukana?

Tämän syksyn yhteinen ryhmävalmennus alkaa 7.10. Valmennuksessa saat viikossa 2 viikkovideota sekä yhden viikkotehtävän. TÄmän syksyn tarjouksena valmennukseen kuuluu kaksi 45 minuutin Zoom-tapaamista, joissa käymme yhdessä läpi viikon tehtävät ja tuemme toisiamme muutokseen valmistautumisessa. Tämä on sinun mahdollisuutesi rakentaa vankka pohja tulevalle elämäntapamuutokselle – henkisesti vahvana ja valmiina onnistumaan.

Jos olet valmis aloittamaan matkan kohti pysyvää muutosta, elämäntapamuutoksen esikoulu on täydellinen lähtökohta. Sitoudu ensin tähän 4 viikkoon ja testaa, oletko valmis suurempaan muutokseen. Tämä on tilaisuutesi varmistaa, että sinulla on kaikki eväät onnistumiseen – henkisesti ja fyysisesti.

Oletko valmis laittamaan mielesi ja asenteesi koetukselle? Jos vastaus on kyllä, tervetuloa mukaan! 💪 Valmennuksen hinta on 70€ ja pääset tutustumaan siihen alla olevasta linkistä. Ja tällä kertaa on mahdollisuus hyödyntää ota 3 maksa 2 kampanjaan, nimittäin kertomalla valmennuksesta kahdelle kaverillesi ja saamalla heidät mukaan, saat omasi ilmaiseksi. Tätä mahdollisuutta ei kannata jättää käyttämättä 😉

Elämäntapamuutoksen Esikoulu

Ilmoittaudu mukaan ja aloita matka kohti pysyvää muutosta.
Nähdään esikoulussa!

💛 Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti