13. syyskuuta 2024

Kuulumisia ja Uusia Suuntia: Hyvinvoinnin Asialla ja Uusien Mahdollisuuksien Parissa đŸŒ±✨

Hei kaikille!

Toivottavasti teillĂ€ on ollut hyvĂ€ alku syksyyn. Haluan jakaa hieman kuulumisiani ja kertoa, mitĂ€ kaikkea jĂ€nnittĂ€vÀÀ minulle on tapahtunut viime aikoina. 😊



Verkkovalmennus – Hyvinvointia Tavoitteellisesti

Viime aikoina olen ollut uuden tai oikeastaan vanhan projektin parissa, joka on minulle todella tÀrkeÀ. Olen kehittÀnyt ja muokannut verkko valmennusta, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiÀ voimaan paremmin ja ennaltaehkÀisemÀÀn tulevaisuuden terveyshaasteita. Valmennuksen tarkoituksena on tarjota konkreettisia työkaluja ja tietoa terveellisemmÀn elÀmÀn tueksi, oli kyse sitten liikunnasta, ravitsemuksesta, stressinhallinnasta tai kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Haluan jakaa tietoa ja inspiraatiota, jotta jokainen voisi löytÀÀ oman tapansa edistÀÀ terveyttÀÀn ja hyvinvointiaan.

Olen innoissani tĂ€stĂ€ uudesta suunnasta ja uskon, ettĂ€ valmennus tulee olemaan hyödyllinen monille! đŸ’Ș🌿

Uusi Alku YouTubessa – ElĂ€mÀÀ Ilman TyöstressiĂ€

Sen lisĂ€ksi, ettĂ€ keskityn valmennuksen kehittĂ€miseen, olen myös aloittanut YouTubessa videoiden tekemisen! Olen innostunut jakamaan palasia omasta elĂ€mĂ€stĂ€ni – mutta tĂ€llĂ€ kertaa kanavani keskittyy enemmĂ€n arkeen, iloisiin hetkiin ja elĂ€mĂ€n pieniin asioihin, eikĂ€ niinkÀÀn työhön tai ammatillisiin projekteihin. Haluan tuoda esille elĂ€mĂ€n aitouden ja ilon, ja tarjota seuraajille mahdollisuuden nĂ€hdĂ€, miten pidĂ€n huolta omasta hyvinvoinnistani ja nautin arjen hetkistĂ€.

YouTube-kanavani on kuin rento pĂ€ivĂ€kirja, joka muistuttaa meitĂ€ nauttimaan hetkestĂ€ ja ottamaan aikaa itsellemme. đŸ“č💕LöydĂ€t sen nimellĂ€ Sanna Tubettaa, jos haluat myös sieltĂ€ elĂ€mÀÀni seurata.  

Alla olevasta linkistĂ€ pÀÀset suoraan kanavalle. 




Työ Uusilla VesillÀ: Testipohjainen Ravitsemus ja Zinzino

Olen myös hypÀnnyt mukaan aivan uuteen projektiin, joka vie minut syvemmÀlle ravitsemuksen maailmaan. Olen aloittanut työt Zinzino-nimisessÀ yrityksessÀ, joka keskittyy testipohjaiseen ravitsemukseen. TÀmÀ uusi työ on tuonut mukanaan uskomattomia mahdollisuuksia ja avannut silmÀni ravitsemuksen merkitykselle entistÀ enemmÀn.

Zinzinon kautta pÀÀsen työskentelemÀÀn ravitsemustestien parissa, jotka auttavat ihmisiĂ€ ymmĂ€rtĂ€mÀÀn paremmin kehon tilaansa ja tekemÀÀn tarvittavia muutoksia ruokavaliossa. Testien avulla voimme yksilöllisesti kartoittaa kehon tarpeet ja suunnitella ravitsemusta sen mukaisesti. TĂ€mĂ€ on todella inspiroivaa, sillĂ€ nĂ€en kuinka paljon voimme vaikuttaa terveyteemme ja hyvinvointiimme jo ennaltaehkĂ€isevĂ€sti. 🌿🔬

Alla olevasta linkistĂ€ voit tutustua testipohjaiseen ravitsemukseen lisÀÀ. 
Tutustu Zinzinoon

Olen innoissani kaikista nÀistÀ uusista mahdollisuuksista ja siitÀ, ettÀ voin jakaa matkaani teidÀn kanssanne!



MitÀ Seuraavaksi?

TĂ€mĂ€ syksy tuo mukanaan paljon uutta ja jĂ€nnittĂ€vÀÀ – valmennuksen kehittĂ€mistĂ€, uuden YouTube-sisĂ€llön tuottamista ja syvempÀÀ sukellusta ravitsemuksen maailmaan. Toivon, ettĂ€ voin inspiroida ja tukea teitĂ€ kaikessa, mitĂ€ teette. Seuratkaa siis matkaani ja nĂ€hdÀÀn pian uusien kirjoitusten ja kuulumisten parissa!

PysykÀÀ hyvinvoivina ja muistakaa nauttia elĂ€mĂ€stĂ€! 🌞💖

LĂ€mpimin terveisin,
Sanna

PS.

Kiinnostaisiko Testipohjainen Ravitsemus?

Jos testipohjainen ravitsemus ja Zinzinon mahdollisuudet herĂ€ttĂ€vĂ€t sinussa kiinnostusta tai haluat kuulla siitĂ€ lisÀÀ, Ă€lĂ€ epĂ€röi ottaa yhteyttĂ€! Kerron mielellĂ€ni, miten testit toimivat ja miten voimme yhdessĂ€ löytÀÀ parhaan tavan tukea juuri sinun hyvinvointiasi. 🌿😊

Odotan innolla kuulevani sinusta!



Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti