25. heinäkuuta 2022

Menneisyytesi kivikot eivät määritä tulevaisuutesi maisemaa.

Olen omasta mielestäni ollut aina itsevarma ja omistanut  hyvän itsetunnon. Ehkä jossain määrin olenkin, mutta oikeasti en taida olla. Olen epävarma, ajattelen liikaa pessimistiseen tapaan asioista. Mieleeni hiipii liian usein ajatus, etten onnistu kuitenkaan tai, että olenko tarpeeksi hyvä siinä mitä teen.  Ja juuri se on esteenä oman menestykseni tiellä.Olen ollut aivan loistavassa nettivalmennuksessa jo 2 kuukautta. Menestyvä nainen 2.0 on luotu naisille, jotka tietävät mitä haluavat, mutta eivät omin avuin pääse alkuun menestyksensä polulla. Valmennus on kahden huikean naisen luotsaama, Se on Hänessä- brändin takaa tuttujen Elina Virran ja Katri Vaajamon. Tämä valmennus on ollut matka itseeni oman mieleni syövereihin. Ja voi kuinka hankalaa onkaan muuttaa omia ajatuksiaan, mitä on itselleen pitkän aikaa syöttänyt. 

Erään video palaverin jälkeen tajusin, kuinka edelleen pyörin sitä samaa kehää, vaikka kuinka uskottelin itselleni muuta. Mikään ei muutu jos ei ole valmis luopumaan jostain ja tuomaan tilalle jotain uutta. Tämä matka on yhtäaikaa todella hieno, mutta myös hämmentävä. Omien ajatusten muuttaminen ei ole niin yksinkertaista kuin ajatellaan. 

Muutos lähtee aina sinusta itsestä oli se sitten mitä tahansa. Kun on puhutaan oman elämän muuttamisesta siitä, kuinka tavoitellaan omia unelmiaan, on matka käytävä rauhassa ja pieni askel kerrallaan. Annettava aikaa omalle mielelle muuttaa vanhoja opittuja tapoja. Ja mikä tärkeintä osata ottaa vastaan apua ja kuunnella mitä annettavaa ympärillä olevalla maailmalla on. 

Onni on se ettei kenenkään tarvitse täällä pärjätä yksin, vaan tarjolla on monenlaista apua. On aina muistettava ettei menneisyytesi kivikot määritä tulevaisuutesi maisemaa, vaan sen määrittää sinä itse. Sinun halusi muuttaa juuri sitä polkua jota olet kävellyt pitkän matkan. Olla rohkea ja alkaa tekemään juuri niitä asioita joita rakastat, vaikkei vastaranta näykkään selkeänä edessäsi. Oli se sitten mihin elämän osa-alueeseen liittyvää.

Olen erittäin tyytyväinen, kun lähdin kyseiseen valmennukseen ja uskalsin ottaa ensimmäisen askeleen työurani uudella polulla. Polku on varmasti pitkä, mutta minä päätän siitä onko se kivinen vai kaunis. Kauneutta toivon ja sitä lähden tavoittelemaan, olen valmis tekemään paljon töitä sen eteen, että saan tehdä mitä rakastan.

Muista, että meillä kaikilla on sama mahdollisuus muuttaa oman tulevaisuutemme maisemaa jos vaan haluamme. Kaikilla on oikeus tehdä sitä mitä rakastaa, kun se halu tulee suoraan sydämmestä kaikilla on myös mahdollisuus onnistua. Näillä ajatuksilla tähän viikkoon.

XxX Sanna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti