26. maaliskuuta 2021

Rakkaus voitti kaikki ennakkoluulot "Kulta, kun me noin viisi vuotta rikkinäisinä kummatkin aloimme liikkua yhdessä, löivät vetoa ollaanko me yhdessä puoli vuotta vai vähemmän. Suuri huolenaihe heille oli meidän ikäero, lähinnä minun nuoruuteni sinuun verrattuna. Toinen melkein yhtä suuri asia oli sinun rahasi. Mutta kulta me ollaan opittu onneksi kummankin asian kanssa elämään ja rakkautemme vaan vahvistuu päivä päivältä."  Näillä sanoilla minä puhuin tuoreelle aviomiehelleni 13.3.2021. 

 Olen ollut kerran aikaisemminkin naimisissa, tuo liitto kesti melki kymmenen vuotta. Sen suurin anti oli kaksi ihanaa tytärtä. Nyt toisen kerran naimisiin mennessäni kaikki on erilaista. Se puuttuva palanen on löytynyt, olen onnellinen ensimmäisen kerran elämässäni oikeasti. Kaikki on juuri niinkuin kuuluukin. Tämä tunne on jotain sellaista, mitä en olisi koskaan kuvitellut kokevan.

 Meidän päivä meni koronan takia hieman pipariksi, koska sellaisenaan emme voineet häitä järjestää kuin ajattelimme, mutta pidimme häät meidän lähipiirimme ollessa paikalla. Näin jälkeenpäin ajattelen hetki oli intiimi ja kaunis. En olisi voinut toivoa muuta.  Meidät vihittiin kotona, paikassa jossa meidän on hyvä olla. Vihkipappi oli meille entuudestaan tuttu, jo kummatkin aikaisemmin vihkinyt sekä vielä minun rippipappini. Meistä tuli nyt virallisesti me <3 

 

Tämä päivä sai minut uskomaan elämään. Vakka välillä on vaikeaa ja kaikki tuntuu menevän päin sitä itseään, niin hyviäkin asioita tapahtuu, kun jaksaa vaan uskoa. Maailma kantaa, se on nyt todistettu. Minä sydämeni pohjasta toivon, että ihmiset pikkuhiljaa uskoisivat meihin ja lopettaisivat sen joutavan päiväisen arvuuttelun onko se rakkautta vai rakkautta vaan rahan takia? Ja kaikki nimimerkeille meitä suomi24-palstalla haukkuvat voisivat kysyä suoraan jos on kysyttävää. Pilkan tekijät eivät saa rakkauttamme haalenemaan, vaan se vahvistuu.

 Jos teillä on ihminen jota rakastatte, antakaa sille rakkaudelle mahdollisuus, vaikka koko maailma puhuisi mitä. Se voi olla elämänne paras päätös. 

 


Ihanaa ja aurinkoista päivää sinulle <3

XxX Sanna

Kuvat Saija Heinämäki  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti