30. toukokuuta 2022

Mikä on kun ei taidot riitä?

 Olen kuin uudesti syntynyt. Täynnä tarmoa ja ensimmäistä kertaa koskaan todella halukas menestymään. Olen itsevarma, vai olenko? Olen aina pitänyt itseäni hyvin itsevarmana ja sellaisena ihmisenä, joka pärjää missä vaan. No sen osittain allekirjoitan, jos alan johonkin niin yleensä saan homman toimimaan ja onnistun tehtävässäni ainakin jotenkin. No miksi sitten poljen paikallani, minulle tulee aina se maanantai, että nyt tästä tehdään minun vuosi. Ja paskat onko tehty? No ei ole!! Miksi ei? En luota itseeni, vähättelen itseäni. Mutta nyt jos koskaan sille on tehtävä loppu.

Olin tänään erään ihanan naisen luona, joka sanoi minulle; " olet todella kaunis sekä sisältä, että ulkoa, niin miksi et usko itseesi?" ja siitähän se ajatus sitten lähti. Miksen minäkin voisi onnistua? Miksi minun pitää ajatella, että olen vain Sanna Pylkönmäeltä. Ei pidäkään vaan alan ajattelemaan, että hei olen Sanna Pylkönmäeltä. Siinä on vissi ero.

Viime viikolla minusta, hei ihan tavallisesta Sannasta pylkänmäeltä tehtiin juttu Hyvä Terveys lehteen. Ja kyllä minua pyydettiin siihen, juurikin tämän blogin ansiosta. Olen siis herättänyt jonkun mielenkiinnon ja pääsin lehteen. Ei ole ihan pikkujuttu, ainakaan minulle päästä sellaiseen. Olen tämän päivän leijunut jossain kaukana ja haaveillut menestyksestä. Miksen minäkin voisi onnistua?

Ja voinhan minä, mutta en ilman, että uskon itseeni ja tähän mitä teen. Olen jotenkin lopahtanut, antanut periksi ja nyt on aika nousta ylös ja luoda katse kohti tulevaa. Minulla on nettivalmennus valmiina, jota en koskaan ole saanut edes myyntiin, koska ajattelin ettei se ole tarpeeksi hyvä. Ja katin kontit se on oikeasti hyvä ja jalostan siitä vielä paremman.

Ja tiedättekö mitä, aloitin tänään kesätyöt! Kesätyöt itseni kanssa 😁 Minulla on kaikkea valmiina, nyt vaan pitää jalostaa se markkinoille ja ennenkaikkea uskoa siihen. Jos juuri sinulla on jokin haave, mutta epäilet itseäsi, lopeta se heti ja ala rohkeasti elää sitä unelmaa kohden, sillä ne on tehty saavutettaviksi. 


Ihanaa alkavaa kesäkuuta juuri sinulle ❤️


XxX Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti