11. huhtikuuta 2021

Timmimpi tulevaisuus, vihdoin se on valmis

 

Olen miettinyt omaa, täysin netissä toimivaa valmennusta pitkään, mutta en ole koskaan vielä saanut sitä toteuttettua.  Nyt tänä keväänä sen aika tuli. Kaikki askeleet osuivat nyt lankulle. En olisi koskaan uskonut miten suuri työ siinä olikaan, että sain siihen kaiken tarpeellisen, mutta en kuitenkaan liikaa. Tämä ensimmäinen nettivalmennus on ihan puhtaasti suunniteltu painon pudotukseen ja siinä on mahdollisuus valita pudotettavien kilojen määrä. Valinnan voi tehdä muutamasta kilosta aina reiluun kymmeneen pudotettavaan kiloon. Eli jokainen voi oman tavoitteensa ja lähtötilanteensa mukaan valita juuri itselleen sopivan valmennuksen. 

Treenit valmennuksessa on suunniteltu salille, toki mukaan mahtuu myös kehonpainolla tehtäviä hiitti-treenejä, kehonhuoltoa unohtamatta. Ja jotta ihan meillä jokaisella olisi mahdollisuus osallistua tähän valmennukseen, niin siihen on tehty aloittelijoiden sekä kokeneempien treenaajien vaihtoehdot.  Eli näin ollen mahdollistetaan se, että jokainen meistä voi osallistua turvallisin mielin. Valmennuksessa on paljon videoita, joiden pääperiaatteena on opettaa valmennettaville erilaisia asioita painon pudotuksesta ja ylipäätään terveellisemmästä elämästä tai ravinnosta.

 

 

Tässä valmennuksessa on kaikista parasta sen toiminta-alusta. Olen ollut koko yritykseni olemassa olon aikana Traineron matkassa. Trainero on palvelu, jossa on voinut tehdä sali- ja ravinto-ohjelmia. Nyt olemme saaneet käyttöömme myös aivan loistavan apin ja aikajanan, joka mahdollistaa täydellisen nettivalmentamisen. Tämä appi on muuttanut aivan kaiken, se toimii puhelimessa ja mahdollistaa aivan uudenlaisia toimintoja. Siellä on chatti, joka toimii reaaliajassa ja sinne voi lisätä videoita, kuvia ja liitetiedostoja.  Ja kaikista parasta tässä Trainerossa on henkilökunta, joka on auttanut minua enemmän kuin kukaan voi edes kuvitella. Olen enemmän kuin kiitollinen Tom Stellbergille, joka jaksaa aina auttaa ja korjata Sannan tekemät virheet.

 Nyt olen saanut valmennukset testihenkilöille, joiden palautteen perusteella sitten hion valmennuksesta vieläkin timanttisemman, kuin se nyt on. Loppukesästä se tulee sitten ihan teidän kaikkien ostettavaksi. Nyt kun olen saanut ensimmäisen valmennuksen valmiiksi, on suunnitteilla jo muutama uusikin. Toivon, että saan ne valmiiksi ennenkuin tämä valmennus loppuu, jotta saan nekin testiin sitten mahdollisimman pian. 

 Kun on tehnyt useita tunteja töitä, lyönyt päätä seinään ja laittanut itsensä likoon, niin olo on aika huikea, kun valmennukset lähti maailmalle. Vuosi 2021, toivottavasti sinusta tulee käänteen tekevä myös työrintamalla samanlailla kuin yksityispuolellakin. Olen kiitollinen, että voin tehdä töitä ihan teidän kaikkien hyvinvointia ajatellen. Ja vielä iso KIITOS TRAINERON porukalle, olette timantteja, tai niinkuin eilen itkunsekaisin tuntein sanoin; Olette ENKELEITÄ!

 Kun vielä hetken jaksatte odottaa niin teille lanseerataan nettivalmennus, joka on tehty pelkällä rakkadella <3

XxX Sanna

Kuvat: Saija Heinämäki  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti