17. huhtikuuta 2018

Kuka minä oikeasti olen??

Hellou, olen nyt löytänyt elämään bookbeatin äänikirjat. Olen yhden kuunnellut ja nyt on menossa loistava Aki Hintsan Voittamisen anatomia. Kirjassa on paljon tietoa joka on tullut tutuksi jo opiskelujen aikana, mutta paljon myös paljon uusia näkökulmia. Yksi hienoista asioista jota jäin itsekkin todella pohtimaan oli kysymys kuka sinä olet? Niinkuin kirjassakin sanottiin, vastaus on yleensä hyvin pinnallinen. Jos itseni ajattelen sanon usein, olen kohta 35 vuotias, kahden lapsen äiti, koulutettu personal trainer Pylkönmäeltä. Mutta kuka minä oikeasti olen? Olen pohtinut sitä asiaa nyt jonkun päivän ja se ei olekkaan niin helppoa. 


Olen elänyt antoisan, mutta osaltani myös rankan elämän. Olen kokenut nuoresta iästäni huolimatta paljon suuria menetyksiä, parhaan ystävän kuoleman, vanhempieni avioeron, oman avioeron, ystävien luottamuksen menetyksen.  Olen kokenut myös todella suuria onnentunteita, lasteni syntymät, uuden parisuhteen, työni, joka on parasta juuri minulle, ihanat ystävät jotka pysyy rinnallani. Mutta silti joudun todella pohtimaan kysymystä kuka minä olen? Olen monissa vesissä keitetty, todella kovan, mutta toisaalta herkän luonteen omaava vielä vähän hukassa oleva aikuisen naisen alku. Olen oppinut luottamaan elämän tiettyihin osa-alueisiin ja ihmisiin, opettelen vielä hillitsemään omaa avoimmuuttani, koska ihmiset sumeilematta haluavat käyttää sitä minua vastaan. Opettelen elämään hetkessä ja nauttimaan juuri siitä mitä minulla on. Elän omien tavoitteiden ja haaveideni mukaan, pyrin tekemään aina parhaat ratkaisut juuri siinä elämäntilanteessa. En halua olla riippuvainen muusta kuin omasta itsestäni ja tietenkin niistä omista läheisistäni, kateus ei sovi minun mielestäni ihmisille.

Olen ihminen joka elää niinkuin opettaa, ja opettaa niin kuin elää. Uskon 100% niihin omiin arvoihini ja siihen mikä minusta on oikein. En halua myöskään olla ihminen joka dissaa muiden uskomuksia, pyrin aina kunnioittamaan muita. Mutta en missään nimessä allekirjoita kaikkia esim. Ravintojuttuja, mutta onneksi taas tullaan siihen, että ihmisillä on mahdollisuus valita. Olen vielä alku matkalla siinä projektissa minkälainen ihminen haluaisin olla, onneksi voin muuttaa omia ajatuksiani pikkuhiljaa. Minulla on tietyt tavoitteet ja haaveet ja niitä kohti pyrin menemään.  On hirvittävän vaikeaa sanoa yksiselitteisesti kuka minä olen? Mutta ennenkuin oikeasti on selvillä siitä kuka on ja mikä on se tavoite mitä kohti elämässä on menossa, on vaikea tietää miten elämää tulisi oikein elää. Haluankin olla omille lapsilleni hyvä esimerkki elämän suuria koettelemuksia varten, haluan myös, että asiakkaani saavat minusta mahdollisimman paljon motivaatiota ja stemppiä omissa projekteissaan. Haluan taata rakkaalleni hyvän ja pitkän sekä rakkauden täyteisen elämän. Olen vasta alussa omien pohdintojen kanssa ja palaan niihin varmasti vielä usein ;D Kun lauantaina täyttän vuosia, kerron teille tarinan 10 vuoden mittaisesta muutoksesta, joka on huikea niin fyysisesti kuin henkisesti. Mieti kuka juuri sinä olet ja jos sinulla on muutettavia asioita muuta niitä pikkuhiljaa, yksi asia kerrallaan :D

Ihanaa viikkoa!

<3 Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti