5. toukokuuta 2023

Mikä on oman hyvinvoinnin hinta?

 Voihan perjantai ja viikko meni taas hujauksessa. Minulla on ollut ihan huikean mahtava työviikko. Olen saanut soitella ympäri Suomea ihanille naisille, jotka haluavat pitää itsestään huolta. Kyseessä on siis raskausdiabeteksen läpi käyneiden naisten valmennus. Ja hei jos tämä on sinun juttusi, lue ihmeessä loppuun ja laita viestiä, vielä kerkeää mukaan pilotti ryhmään.

Oma hyvinvointi ja sen hinta? Sitä miettiessä minulla ainakin herää monia kysymyksiä. Mitataanko se rahassa? Kyllä ainakin siinä vaiheessa, kun ollaan ostamassa palvelua, joka keskittyy juuri sinun terveyteen ja hyvinvointiin. Kannattaako sitä mitata rahassa? Minusta ei, ainakaan pelkästään sillä summalla mitä ajattelemasi palvelu maksaa. Miksi sanon näin, ai sen takia, että mahdollisimman moni ostaisi palvelun? Ei vaan siksi, että asiaa tulisi miettiä pidemmälle, eikä vaan kuukauden tai vuoden päähän. 

Oletko miettinyt, miten kalliiksi oman hyvinvoinnin laiminlyönti tulee? Minä väitän, että omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on jokaisen pennin arvoista ja maksaa itsensä aina korkojen kera takaisin. Jos laiminlyöt omaa hyvinvointiasi laiminlyöt myös jokaisen lähipiiriisi kuuluvan hyvinvointia. Olen kuullut usein, että terveellinen ruoka on kamalan kallista. Mutta oikein suunniteltuna ja toteutettuna ruokalasku saattaakin yllättää pienuudellaan.

Minä jos kuka tiedän pienellä rahalla elämisen ja sen tuskan. Olen viimeiset 15 vuotta panostanut omaan hyvinvointiini rahavaikeuksista huolimatta enkä ole kertaakaan katunut. Kaikki on mennyt minuun itseeni ja olen ollut parempi äiti, vaimo, ystävä ja valmentaja juuri sen takia, että itse voin hyvin. Minulla on vain yksi elämä ja terveys ja siitä aion pitää huolta.

Raha on paperia jolle me ihmiset olemme keksineet arvon, terveys on jotain mitä ei voi rahalla ostaa takaisin jos menettää. Sen takia olen teen tätä työtä, että voin auttaa ihmisiä voimaan paremmin, ja juuri sen takia ollaan lanseeraamassa uutta valmennusta, joka keskittyy nimen omaan 2 tyypin diabeteksen taklaamiseen tulevaisuudessa. Valmennuksen tarkoitus ei ole laihduttaa, vaan opetella elämään terveellistä ja aktiivista arkea, jonka avulla opitaan tekemään valintoja jotka kantavat hedelmää vuosien päähän.

Sijoittamalla itseesi sijoitat koko lähipiiriisi. Se on arvokkainta mitä voit tehdä. Jos olet sairastanut raskausajan diabeteksen ja haluat varmistaa ettei sinulle puhkea tulevaisuudessa 2 tyypin diabetes niin laita viestiä, kerron sinulle minkälaisen valmennuksen olen suunnitellut. Elä aikaile pilotti ryhmä starttaa kohta ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan huomattavasti huokeammalla hinnalla. 

Ihanaa tulevaa viikonloppua :D

XxX Sanna     

Kuvat; Saija Heinämäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti