5. syyskuuta 2014

Tähdille vai taviksille?


Usein kuulen pohdittavan siitä, voiko tavallisella ihmisellä olla personal trainer.

Kyllä voi!

Henkilökohtaisen valmentajan palveluksia voi käyttää niin tähti kuin tätikin. Ikä, asema, kunto tai paino ei ole asiakkuuden esteenä.
Itseensä sijoittaminen kannattaa aina. Jos itsenäiset  elämäntapayritykset eivät ole tuottaneet tulosta, on henkilökohtaisen valmentajan kanssa turvallista lähteä kohti uutta ja terveellisempää elämää.
Personal trainerin palkkaaminen ei automaattisesti tarkoita sitä, että ollaan menossa  fitness -kisoihin tai uskomattomaan muodonmuutokseen, vaan yhteinen matka suunnitellaan aina asiakaslähtöisesti. Valmennus voi kulkea esimerkiksi kohti virkeämpää ja parempaa oloa tai veriarvojen kohentumista vaikkapa uuden ruokavalion myötä. Jo pelkkä ruokavalion muuttaminen säännöllikseksi ja oikeita ruoka-aineita sisältäväksi voi säästää sinut esim. sokeritaudilta.  
Kuvan henkilö ei liity tekstiin, ja kuvan julkaisuun on lupa :D
Jos haluat kohti kevyempää elämään on muistettava, ettei pelkkä tsempparin palkkaaminen laihduta. Työtäkin on tehtävä. Kilojen karistaminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että on luovuttava kaikesta. On vain opeteltava asioita uudelleen, ihan niin kuin pieni lapsi harjoitellessaan kävelemistä. Vähän kerrallaan. Jos punttisali treenimuotona ahdistaa,  niin aina voidaan lähteä vaikka metsään tai hiitämään, lenkille tai keksiä muuta omaa sydäntä lähellä oleva tapa liikkua.
Kuvan henkilö ei liity tekstiin ja kuvan julkaisuun on lupa :D

Kunnon kohotus tai laihduttaminen ei ole elämää suurempi urakka. Jo kolmessa kuukaudessa ollaan hyvällä alulla. Elämäntapamuutos ei kuitenkaan ole mikään pikamatka, vaan kuin pitkän matkan juoksu. Onneen ei valitettavasti ole oikotietä.

Itse olen aina ollut huono juoksemaan. Olen ollut sitä mieltä, että laji ei ole minua varten ja luullut, etten jaksa laittaa lenkkaria toisen eteen. Kokeilin, miltä juokseminen tuntuu ja nyt olen käynyt jo pidemmilläkin lenkeillä. Seuraavaksi kokeilen Peurungan Extreme runia. Kaikkeen siis pystyy -  harjoittelemalla!

 JOS MINÄ PYSTYN NIIN KAIKKI PYSTYY!!!

 <3 Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti