11. elokuuta 2014

Viikonloppu täynnä kisoja :D

No nyt se on tapahtunut, se mitä en olisi koskaan uskonut tapahtuvan :D Minä joka ei ole koskaan osallistunut yhteenkä kilpailuun(lukuunottamatta koulun pakkokisoja) oli niitä nyt viikonloppuna kaksin kappalein. Perjantai aloitti  tämän kisarupeaman. Pylkönmäellä on jo useiden vuosien taitaapas olla jo kymmenien vuosien ajan järjestetty Sakun hölkkä tapahtuma. Viime vuonna osalistuin kyseiseen tapahtumaan karkkikierroksen verran, tyttöjeni kanssa. No tänä vuonna sitten piti räväyttää ja osallistua hölkkäsarjassa 7 km matkalle. Reitti kulki tutussa maastossa, jota en kyllä koskaan ollut aikaisemmin juoksuaskelin ollut läpi mennyt :D  Olen nyt tässä kesän aikana käynyt muutaman kerran juoksemassa ihan tietoisesti, koska 6.9 on määränpäänä Peurunka extremerun- tapahtuma ja toiveissa päästä se yksi kierros läpi :D No siitä sitten enemmän kun sen aika on.

Sain hölkkään kaverikseni Katjan, joka on minua tämän kesän juoksuttanut. Kun päästiin liikkeelle oli ensimmäiset kolme kilometriä ihan suhteellisen helpot, mutta sitten alkoi kipuaminen kohti kylää takaisin ja silmissäni musteni! Olin esimmäisen ylämäkikilometrin jälkeen ihan varma, että kuolen joko sydämmen pysähdykseen tai hapen puutteeseen. Pakkko oli vaan juosta, koska muuten olisin jäänyt Katjan kyydistä ja yksin jäätyäni olisin todennäköisesti luovuttanut heti! Pääsin kuin pääsinkin maaliin, vaikka en viimeisestä kilometristä mitään muistakkaan, tai muistan sen verran, että ajettelin ”Jos tästä selviän, en juokse enää koskaan!!!” Sijoitus oli niin kuin minulla aina ollut tähänkin asti viimeinen :D Mutta se ei haitannut koska voitin itseni täydellisesti!
Ennen kisaa oli hymy herkässä :D

Tunne noin 10 minuuttia kisan jälkeen oli jo ihan ok. Tuli niin sanotusti voittaja fiilis, vaikka kuulinkin monelta, että onhan sinulla jo niin hyvä kunto, että eihän tuo missään tunnu. Väitän, että juokseminen on niin eriasia että siihen on pakko erikseen treenata :D (lue olen edelleen huono häviäjä :D) Jos sinua kiehtoo juokseminen tai haluat sitä testata niin ole rohkea ja luota itseesi. Se vaatii työtä, mutta jokainen pystyy siihen jos haluaa!!
 
Juoksun jälkeen noin puolentunnin päästä pystyi jo seisomaan ja hymyilemään :D
 
No kisat   jatkui lauantai aamuna. Nyt oli vuorossa oli Sikamölkkykisat Mahlun kylällä. Aivan huippukivat kisat, jossa joukkueita oli mukana 60. Meillä (kunnolla kuntoon porukalla) oli kasattuna sinne kaksi joukkuetta. Meidän tiimi teki parhaansa, ja karsiutui valitettavasti jo keräilyerissä. Hyvällä huumorilla siitäkin selvittiin ja joukkue henki oli tosi hyvä.  Päivä oli kuitenkin aivan huippu mukava, ja järjestelyt olivat onnistuneet hienosti. Mölkyssä ihan niin kuin juoksussakin jäi reilusti parannettavaa ensi vuoteen, mutta ompahan tavoitteita mitä kohti mennä :D

Viikonloppu osoitti sen, että täällä maallakin osataan järjestään hyviä ja hauskoja tapahtumia. Toinen asia minkä se opetti oli se, että joakinen pystyy osallistumaan niihin jos vaan uskaltaa luottaa itseensä, sillä kannustus ja ilmapiiri ovta loistavia. Olen enemmän kuin tyytyväinen viikonloppuuni :D

Ihanaa viikkoa kaikille

<3 Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti