11. lokakuuta 2014

Pimeää, ankeaa vai raikasta ja motivoivaa?


Eletäänkö me oikeasti jo Lokakuun 11 päivää?? Mihin tämä aika menee? En ole kerennyt kirjoittamaan taas mitään pitkään aikaan :D Ja mitä kaikkea onkaan tapahtunut!! Nyt on teille siitä luvassa pieni yhteenveto.

Aloitetaan Peurunka Extreme runista joka oli jo 6.9. Siis aivan mieletön tapahtuma!!! Me oltiin siellä neljän naisen voimin (tosin kavereina meillä oli 1500 muutakin osalistujaa)  Päivä oli aurinkoinen ja fiilis mahtava, mikä siivitti meidätkin taistelemaan täyden matkan eli 10 kilometriä :D Rata oli hyvällä tavalla haastava, oli hiekkakuoppaa, kivikoita, rengasmuureja, autonylityksiä, uintia, juoksua, ryömimistä ja vaikka mitä. Välillä loppui usko ja välillä meinasi loppua kunto :D Mutta meidän ryhmä taisteli ja nautti päivästä täysin rinnoin. Ja ensi keväänä mennään taas! Jos mietit yhtään uskallatko osallistua niin ilman muuta. Se on kokemus mitä ei kannata missään nimessä missata!

Meidän huikea tiimi <3

No  mitäs muuta tässä onkaan tapahtunut, no sain myyntiini aivan ihanat, värikkäät ja laadukkaat Oi Oi Brazilin vaatteet! Nyt kun on ollut aika vaihtaa kesävaatteita pois ja tuoda talvivaatteet tilalle, on moni sanonut, että vaatekaapin sisältö on mustaa!! Miksi aina pitää olla mustaa? Että näyttää laihemmalta, reidet kapeammilta ja muutenkin ankeammalta?? Taistelu mustaa väriä vastaan alkoi täällä perheessä ja se onnistuu mitä parhaimmin juuri näillä ihanan pirteillä ja värikkäillä vaatteilla. Mikäli haluat tutustua vaatteisiin niin ota minuun pikaisesti yhteyttä, järjestetään joko kotikutsut juuri sinun luonasi tai tulet sovittamaan niitä minun luokseni. Ja verkkokaupasta www.oioibrazil.fi saa myös näitä ihanuuksia, älä kuitenkaan tilaa ilman apuani, koska minun kauttani saat tuotteet ilman postimaksuja! Kehoitankin kaikkia teitä olemaan rohkeita ja rikkomaan rajoja. Värit piristää aina!
Vähän esimakua väriloistosta :D Lisää tulossa.

No sitten on vielä käynnissä itsellä leuanveto haaste! Tapaninpäivänä pitäisi jaksaa vetää leukoja lisäpainon kanssa 6 kappaletta. Tämä veto on se, joka minua motivoi treenaamaan silloinkin kun ei millään huvittaisi. Toki tässähän kilpailaan vain itseään vastaan, mutta olisi todella siistiä päästä näyttämään pojille, että vanhassakin akassa on vielä potkua :D Tästä aasin siltana päästääkin aiheeseen millä motivoida itsensä liikkumaan? Moni ajattelee, että ensi maanantaina, tai viikon päästä tai se legendaarinen huomenna!! Älä aloita asenteella, että jouluun mennessä näytän fittness ammattilaiselta ja jaksan juosta maratonin, koska liian isoja tavoitteita ei vaan tavoita ja motivaatio loppuu. Ota pieniä tavoitteita, vaikka kolmen kuukauden päästä minulla on olo, että nautin liikunnasta ja haluan kehittyä siinä. Tai vaikka että opettelen jouluun menessä tekemään ruokalautaselleni terveelliset ja hyvät valinnat niiden huonojen sijaan. Kokeilkaapas tänä syksynä sellaista, että ette alakkaan millekkään dietille, ettekä ajattele laihtumista vaan mietitte elämäntapamuutosta ja hyvää ja terveellistä oloa! Siinä sitä tavoitetta kohti mennessä varmasti samalla laihtuu, mutta mikä on tärkeintä. Voida hyvin! 


Ihanaa lauantain jatkoa.

<3 Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti