29. elokuuta 2024

Herätellään Blogi Henkiin: Uuden Alun Aika

Hei kaikki!

On kulunut tovi siitä, kun viimeksi päivitin tätä blogia. Elämä on ollut täynnä uusia ja jännittäviä käänteitä, jotka ovat vieneet minut uusille urille, erityisesti YouTuben maailmaan. Vlogg on vienyt minut todellakin mukanaan, ja huomioni on viimeaikoina keskittynyt videoiden luomiseen ja uudenlaisen tuottamiseen. Kirjoittaminen, joka on ollut minulle niin tärkeä ja rakas ilmaisumuoto, on jäänyt hieman taka-alalle – mutta nyt on aika herätellä tämä blogi henkiin!


Mitä Tapahtunut?

Viimeiset kuukaudet (tai ehkä jopa vuosi?) ovat olleet täynnä oppimista ja kasvua. YouTube-kanavani kasvu on ollut uskomaton matka, ja olen todella nauttinut videoiden tekemisestä. Vlogien kuvaaminen, editointi ja suunnittelu ovat vieneet mukanaan, ja on ollut mahtavaa nähdä, miten kanavani on kehittynyt ja tavoittanut uusia ihmisiä.

Mutta samalla olen kaivanut kirjoittamista. Sitä rauhallista hetkeä, kun voi rauhassa purkaa ajatuksiaan, pohtimalla ja sanoittamalla niitä tekstin muotoon. Kirjoittaminen on aina minulle tapa järjestellä ajatuksiani, syventyä eri aiheisiin ja näkemyksiin. Se on myös paikka, jossa voin olla syvällisempi ja reflektoida asioita, joihin videoiden hektisyys ei aina salli.

Paluu Kirjoittamiseen

Nyt, kun YouTube-kanavani on vakiintunut ja olen löytänyt hyvän rytmin videoiden tekemiseen, tunnen, että on oikea aika palata kirjoittamisen pariin. Haluan herättää tämän blogin henkiin ja tuoda tänne sen saman intohimon, joka täällä on aiemminkin ollut. Blogi tarjoaa erinomaisen tilan, jossa voin syventyä teemoihin, avata taustoja ja jakaa henkilökohtaisempia ajatuksia, kokemuksia mitä ei videoissa ole.

Tarkoitukseni on jatkossa tasapainottaa videoita ja blogikirjoituksia niin, että videot ovat enemmän arkea ja blogi on enemmän hyvinvointiin ja työhöni paneutuva. Tulevissa kirjoituksissa tulette lukemaan ajankohtaisia hyvinvointiin liittyviä teemoja, sekä uusia tekstejä: pohdintoja elämästä, neuvoja ja inspiraatioita, syvällisempiä analyyseja aiheista, jotka jäävät videoiltani puuttumaan. Blogi tulee olemaan jatkossakin paikka, jossa jaan sinun kanssasi niitä asioita, jotka ovat lähellä sydäntäni, mutta myös paikka, jossa voimme yhdessä oppia uutta.


Kiitos, että Olette Mukana

Olen todella innoissani tästä uudesta alusta ja siitä, että saan palata kirjoittamisen pariin kanssanne. Kiitos, että olette mukana tällä matkalla, ja kiitos, jos seuraatte minua myös YouTubessa kuin täällä blogissakin. Teidän tuki ja palautteenne ovat uskomattoman arvokkaita ja inspiroivia.

Toivon, että löydätte jälleen pitkän ajan jälkeen blogini.

 ❤️ Sanna




Youtube: Sanna Tubettaa